V pondělí večer se Zdenek vážně zranil při autonehodě a v umělém spánku nyní leží v brněnské nemocnici, kde mu navíc amputovali obě nohy. Jeho partnerka Dita proto ze všech sil doufá, že se jeho stav brzy zlepší.

Ovšem nyní odhalila, že velké obavy už si před nedávnem zažila i kvůli pětiletému synkovi Vojtovi. „Před necelým měsícem nám málem umřel,“ přiznala žena pro TN.cz. „Měl silnou laryngitidu, do toho dostal chřipku a do nemocnice jsme ho dovezli za pět minut dvanáct. Ležel tam tři dny na jipce na přístrojích. Ale dal to," vysvětlovala Dita, jak vše probíhalo.

Naštěstí je chlapec už v pořádku a v současnosti je u příbuzných. Rodina měla nakonec štěstí v neštěstí a snad tomu tak bude i nyní, kdy je na tom Zdenek po bouračce špatně a lékaři mu museli uříznout obě nohy nad koleny. „Lékaři budou také zjišťovat, jestli je všechno tak, jak má. Jestli mu ty nohy nebudou muset ještě zkrátit,“ prozradila navíc jeho partnerka s tím, že malému Vojtovi zatím špatné zprávy o tatínkovi neřekla.

Už v neděli by ho ale Dita chtěla vzít do nemocnice na návštěvu. „Každej mi rozmlouvá, ať mu to ještě neříkám, ale já myslím, že nemá smysl to prodlužovat. On se v tátovi vidí, vždycky odpočítává dny, kdy už přijede," vysvětlovala s tím, že věří, že syn bude statečný. „Vojta je taky bojovník, on je celej táta. Kolikrát nás překvapí, jak věci bere,“ dodala s nadějí pro TN.cz Dita, která se ve středu představila v reality show Výměna manželek.

Ta ukazuje, že má v sobě velkou sílu, jelikož statečně překonává všechny rány osudu. Starosti jí kromě zraněného muže nyní dělá i to, z čeho budou odteď žít. Přece jen živitel rodiny byl dosud vždy Zdenek. Ostatně televize Nova ve spolupráci s Nadací Nova už vyhlásila veřejnou sbírku na podporu celé rodiny.   

VIDEO: Ve Výměně manželek vadilo Zdenkovi, že náhradní partnerka používala jeden hadr na všechno!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Jeden hadr na všechno! TV Nova

 

Fotogalerie
31 fotografií