Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

STRACH ZE SMRTI malého Vojtíška (5): Rodina Zdeňka z Výměny musí být prokletá!

STRACH ZE SMRTI malého Vojtíška (5): Rodina Zdeňka z Výměny musí být prokletá!
Zdroj: repro TV Nova
+ Dalších 30 fotografií
Smutné
Čtyři dny po osudné nehodě, při níž Zdeněk (34) z Výměny manželek přišel o obě nohy, vyplavala na povrch další rodinná tragédie. Boj o život totiž potkal i malého syna Vojtíška (5)!

Rodina Zdeňka (34) z Výměny manželek musí být prokletá. Sympatický aktér populární reality show v pondělí boural s kamionem a v nemocnici mu museli amputovat obě nohy. A před měsícem málem přišel i o milovaného syna Vojtíška (5)!

"Před necelým měsícem nám málem umřel. Měl silnou laryngitidu, do toho dostal chřipku a do nemocnice jsme ho dovezli za pět minut dvanáct. Ležel tam tři dny na jipce na přístrojích. Ale dal to," svěřila Zdeňkova partnerka Dita (38) portálu TN.cz

Ta se teď musí poprat s další těžkou výzvou. Malý Vojta totiž ještě neví, co se tátovi stalo. "Vojta je taky bojovník, on je celej táta. Kolikrát nás překvapí, jak věci bere. On se v tátovi vidí, vždycky odpočítává dny, kdy už přijede," prozradila s tím, že ji od toho každý odrazuje, ale brzy bude muset o tragédii Vojtovi říct.

Zdeněk stále zůstává v péči lékařů v nemocnici v brněnských Bohunicích. Jeho zdravotní stav je natolik špatný, že se léčba může protáhnout až na rok. Držíme mu palce, aby se uzdravování obešlo bez dalších komplikací.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy