Energizer Power Max P18K Pop má přinést týdenní výdrž a pět fotoaparátů

9
Energizer Power Max P18K Pop má přinést týdenní výdrž a pět fotoaparátů
  • Chystaná novinka od Energizeru má mít baterii s kapacitou 18 000 mAh
  • Tloušťka se zastaví na 18 milimetrech
  • Duální čelní fotoaparát bude výsuvný
  • Na zadní straně bude lákat trojitý fotoaparát

Žehráte nad výdrží dnešních telefonů? Řešením může být například chystaná novinka značky Energizer. Power Max P18K totiž oslní baterií s kapacitou 18 000 mAh. Výrobce údajně slibuje až 50denní pohotovostní režim, 4 dny nonstop přehrávání hudby, případně 2 dny nepřetržitého přehrávání videa. Je nasnadě, že týdenní výdrž při běžném využívání bude samozřejmostí. Velká baterie se ale logicky promítne do tloušťky zařízení, jež naroste na 18 milimetrů, což je přibližně dvojnásobek dnešního průměru.

Energizer Power Max P18K Pop

Velká baterie zákonitě potřebuje co nejrychlejší nabíjení. Power Max P18K Pop proto podporuje 18W nabíjení. Naprostou samozřejmostí je možnost využití telefonu jako powerbanku pro vaše další zařízení. Přeci jen energie budete mít většinou více než dost.

Novinka však nebude spoléhat jen na velkou baterii. Přídomek Pop v názvu označuje výsuvné čelní fotoaparáty s rozlišením 16+2 megapixely. Výsledkem je, že displej může mít zcela minimální rámečky. Těšit se můžete na 6,2palcovou úhlopříčku a Full HD+ rozlišení. Na zadní straně mají být hned tři fotoaparáty s rozlišením 12+5+2 megapixely. O výkon se postará procesor MediaTek Helio P70 s 6GB operační pamětí a 128GB úložištěm. Poslední informace zmiňují USB-C konektor a absenci 3,5mm jacku. Veškeré podrobnosti o Energizeru Power Max P18K Pop bychom se měli dozvědět v průběhu veletrhu MWC 2019, kde dojde k představení.


Diskuze ke článku
Stickler Stickleru
Stickler Stickleru
Tvl to chci :D
Ale ta cena bude asi dost mastna :')
luky
z mého pohledu na houby. To už je takový balvan, že je lepší (když to někdy člověk nutně potřebuje) použít powerbanku, než se stále tahat s takovou obludou.Ale vzpomínám s nostalgii na Xiaomi Redmi3s co se výdrže a rozměrů týče. To byla paráda. (v ostatních oblastech samozřejmě šmuk) Třeba takový vysněný Pixel 3 s 4000MAh baterií a MicroSD kartou bych bral hned. Ale to zkrátka nikdo (nevím proč) nechce vyrobit. Nechci v telefonu baterku na dva měsíce, ale takovou, která v případě potřeby vydrží na výletě navigovat celý den + udělat nějaké video/foto.
dakr1
Vypada opravdu docela hezky. A jak vidno, tak to jde bez problemu i s minimalnima rameckama a bez notche bo "kapky" v displayi... (!)
Marduk
p. Pavlíčku, zapomněl jste zmínit hmotnost, u telefonu s takovouto kapacitou baterie zásadní informace.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze