Sienna Millerová a Russell Crowe byli poprvé k vidění při natáčení filmu na základě skutečných událostí, který bude pojednávat o vzestupu a pádu výkonného ředitele společnosti Fox News Rogera Ailese. Bude se to jmenovat The Loudest Voice (volně přeloženo jako Nejhlasitější hlas…) a herci se nyní pohybují v kulisách ve Forest Hills v Queens, což je v New Yorku.

Krásná blondýnka Millerová v nové roli působí jako stará, usedlá dáma, zatímco sympaťák a někdejší Gladiátor Crow je za pupkatého plešouna. Ztvárňují manželský pár, a ani jeden v tomto snímku, jehož scénář vzešel z bestselleru Gabriela Shermana (39) The Loudest Voice in The Room, nepřipomíná sex-symboly, za které obvykle v Hollywoodu platí. Podobně jako nedávno herec Christian Bale ve filmu The Vice.

 

I když to tak na první pohled vypadá, Novozélanďan Crowe kvůli roli nemusel přibrat minimálně padesát kilo, jeho vizáž je dílem šikovných maskérů. Každý den údajně tráví minimálně čtyři hodiny nanášením make-upu a protetiky na obličej, aby s umělými tvářemi působil mnohem starší a buclatější, než ve skutečnosti je. Podobně jako Millerová. Akorát je zřejmé, že Crowe v roli neslavného ředitele televize Foxu mnoho sympatií nezíská: film se totiž zaměří hlavně na konec Ailesovy kariéry, kdy ho na kolena dostala celá řada obvinění ze sexuálního obtěžování.

Fotogalerie
38 fotografií