Anketa Hrej 2019
i Zdroj: Hrej.cz
Článek Anketa Hrej 2019

Anketa Hrej 2019

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

15. 2. 2019 14:08 28
Reklama

Jak jste dost možná zaregistrovali, Hrej má nového majitele, a to znamená nějaké ty změny a novinky. Chystáme pro vás nové studio, v přípravě je nový web, zkrátka a dobře, v příštích měsících máme v plánu do značné míry restartovat Hrej tak, jak jej znáte. Samozřejmě nám ale záleží i na názoru vás, našich čtenářů, a také nás zajímá, kdo vlastně jste. 

Proto jsme připravili krátký dotazník, který by nám měl pomoci co nejlépe poznat současnou komunitu našeho webu a zároveň vám dát příležitost poskytnout nám nějaké ty tipy o tom, co byste v budoucnu na Hrej uvítali. Abychom vám celý ten proces trochu osladili, spojíme tenhle dostazník se soutěží o ceny, mezi které spadají například Steam klíče na náhodné hry, gamepad GXT 560, herní headset od SteelSeries nebo Monopoly Fortnite. Vaše e-mailové adresy budou shromážděny pouze za účelem vyhlášení soutěže a nebudou sloužit pro další marketingové aktivity.

Budeme moc rádi, když se do průzkumu zapojíte a pomůžete nám tak v plánování, jakým dalším směrem se při tvorbě našeho (a snad i vašeho) oblíbeného webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama