Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Rozjařená Dáda zase řádí na Instagramu: Smršť šílených fotek a DRSNÝ VZKAZ!

Rozjařená Dáda zase řádí na Instagramu: Smršť šílených fotek a DRSNÝ VZKAZ!
Zdroj: Instagram
+ Dalších 27 fotografií
Dáda jede
Přestala Dáda Patrasová (62) po bouračce pod vlivem alkoholu pít? O její nebezpečné zálibě v nadměrné konzumaci vína si fanoušci šuškají už dlouhou dobu. Při prosincové nehodě nadýchala 2 a půl promile. A pohled na její Instagram naznačuje, že jednou skleničkou u televize to u ní nekončívá.

Dáda Patrasová v posledních dnech řádí na Instagramu. Její příspěvky na sociální síti jsou tak šílené, že jsou fanoušci přesvědčeni o tom, že je nemohla přidat za střízliva.

Vypadalo to, že šla Dáda po prosincové bouračce do sebe. Tehdy totiž nadýchala 2 a půl promile. Na úterním pohřbu režiséra Václava Vorlíčka (†88) sice měla zarudlé oči, ale způsobil to pláč. Jenže pak rozjela svou ztřeštěnou sérii na Instagramu.

Jako by se Dáda zasekla v minulosti, na profilu si vystavila mraky videí s fotkami ze svých mladých let. Nebo taková, přes něž si dala asi 568 filtrů. A jelikož má v Praze milence Vita, fotí se i s ním. Zároveň se jí podařilo poslat vzkaz Felixovi Slováčkovi (75), ze kterého plyne, že už pro ni její muž nic neznamená.

"Vito, miluji tě strašně moc! Děkuji za nový život," napsala Dáda. Téměř však není pochyb, že Felix je za takovou zprávu spíš rád. Jistě ji ocení i saxofonistova milenka Lucie Gelemová (36).

Je klidně možné, že potrefené příspěvky nedala Dáda na Instagram pod vlivem alkoholu. Fanoušci mají ale jasno. "Ta musela být zase vykropená," napsal jeden z nich.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy