TOPlist

Hodinky, náramky, sluchátka: chystané příslušenství od Samsungu pod jednou střechou

Samsung v příštím týdnu neodhalí pouze nové smartphony, ale i spoustu nového příslušenství. Ani v tomto případě se Samsungu nepodařilo své chystané produkty uchránit, dokonce je omylem s předstihem odhalil sám – jejich obrázky totiž přidal do aplikace Galaxy Wearable, z jehož APK se je podařilo vyextrahovat. S jistotou tak můžeme očekávat nové hodinky Galaxy Watch Active, náramky Galaxy Fit / Fit e, a bezdrátová sluchátka Galaxy Buds.

Nové hodinky budou určené zejména na zápěstí sportovců, pro které nabídnou automatické rozpoznávání aktivity, voděodolnost, GPS, měřič srdečního tepu, apod. Veškeré dění se bude odehrávat na dotykovém 1,3″ displeji, který oproti předchozím modelům přijde o otočnou lunetu. Na hodinkách poběží systém Tizen OS s inovovaným prostředím v souladu s androidí nadstavbou One UI.

O náramcích Fit a Fit e zatím žádné informace nemáme, opět lze očekávat zaměření především na sportovce.

Posledním chystaným příslušenstvím budou sluchátka Galaxy Buds, která dostanou menší tělo, větší paměť na hudbu a schopnost dobíjet pouzdro bezdrátově ze zad smartphonů Galaxy S10+. Oproti loňským Icon X ale bude jak uvnitř sluchátek, tak uvnitř pouzdra menší akumulátor.

Očekáváme, že veškeré příslušenství bude představeno příští týden 20. února společně s novými smartphony.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku