Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

CALC Smart

Aplikace CALC Smart je kalkulačka, která vyhovuje všem studentům, ale i pracujícím lidem. Kalkulačka nabízí spoustu funkcí, dokonce dokáže ukázat i historii počítání. Objevují se zde také jednoduché barevné motivy.

[appbox appstore id576675190 oldprice=“149Kč“]

Epica Pro – Epic camera

Přetvořte své fotky ve vtipně vypadající obrázky! Nahrajte svou fotku do aplikace Epica Pro – Epic camera a hrajte si s různými motivy. Můžete si třeba přidat vtipně vypadající uši, nebo ze sebe udělat například kočku!

[appbox appstore id857717118 oldprice=“59Kč“]

Daily Blends

Přejete si zhubnout, získat více energie, nebo se jen zdravě stravovat? Aplikace Daily Blends vám přináší každodenní smršť zajímavých,  zdravých a hlavně dobře chutnajících receptů.

[appbox appstore id1245063271 oldprice=“119Kč“]

Rogue Traveler

Často cestujete a poznáváte památky cizích zemí, ale nemáte rádi, když musíte chodit s průvodcem? Aplikace Rogue Traveler se stane vaším průvodcem a provede vás po dané zemi, ve které se zrovna nacházíte. Dokonce vám umí nabídnout další zajímavé země, které můžete navštívit.

[appbox appstore id1329230305 oldprice=“29Kč“]

FastRepost-Quick Repost Photos&Videos for Instagram Save Your Time

Neradi pořizujete screenshoty na instagramu? Tato aplikace vám nabízí repost fotografií ze svého, ale i z cizího účtu. Můžete si také profily svých přátel přes tuto aplikaci prohlížet.

[appbox appstore id1085993838 oldprice=“89Kč“]

Export Contact

Chcete si zálohovat, nebo exportovat kontakty z vašeho iPhonu? Kontakty můžete exportovat pomocí e-mailu, SMS, iMessage a dalších. Aplikace je 100% bezpečná, export kontaktů se provádí lokálně na vašem iPhonu a neukládají se nikam na vzdálený server, takže vaše kontakty nikdo jiný kromě vás nevidí.

[appbox appstore id1342636975 oldprice=“89Kč“]

iPhone-woman-fb

Dnes nejčtenější

.