Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

DeskCover

Aplikace DeskCover vám umožní skrýt váš nepořádek na ploše pouze jedním kliknutím! Potřebujete se zaměřit na aplikaci v otevřeném okně, ale nechcete vypínat ty ostatní? DeskCover umí zvýraznit aktivní okno aplikace a automaticky ztmaví ty neaktivní.

[appbox appstore id1257711898 oldprice=“59 Kč“]

Kingpin Private Browser

Plnohodnotný internetový prohlížeč, který vám umožní vyhledávat anonymně, to je Kingpin. Nezachovává historii prohlížení, neukládá hesla ani soubory cookie. Prohlížeč si také můžete uzamknout a poté čtyřmístným kódem zase odemknout. Je zde automaticky využíván adblock.

[appbox appstore id1368687270 oldprice=“299 Kč“]

MovieMator Video Editor Pro

Baví vás si hrát s úpravou videí? Aplikace MovieMator Video Editor Pro je to pravé pro vás. Můžete zde vytvářet fantastické animační efekty, zpomalujte a zrychlujte videa a přidávejte zvukové efekty!

[appbox appstore id1178887999 oldprice=“599 Kč“]

Steam

Borderlands: The Pre-Sequel

Hra se odehrává ve starém známém světě Borderlands a její děj je zasazen mezi první a druhý díl. Dočkáte se pro sérii typického grafického zpracování i hratelnosti, včetně oblíbené kooperace a vtipných dialogů.

[appbox steam simple 261640 oldprice=“39.99 €“]

Keep Talking and Nobody Explodes

Keep Talking and Nobody Explodes nabízí unikátní zážitek, který prověří úroveň komunikace mezi vámi a spoluhráčem. Ve hře se snažíte se svým spoluhráčem zneškodnit bombu. Jeden hráč vidí bombu a druhý má pouze manuál, ve kterém má napsané postupy zneškodnění.

[appbox steam simple 341800 oldprice=“14.99 €“]

Crypt of the NecroDancer

Hudebně založená hra Crypt of the NecroDancer není jen tak ledajaká hra. S postavou totiž můžete pohybovat jen do rytmu hudby a tím se dostáváte dál. Snažíte se zde také zneškodnit nepřátele, kteří na vás ve hře čekají.

[appbox steam simple 247080 oldprice=“14.99 €“]

macbook_air_2018_fb

Dnes nejčtenější

.