Je až nepochopitelné, že Alena Antalová ve filmu režiséra Jiřího Adamce (70) hraje matku Lucii Vondráčkové (38), která je jen o osm let mladší. Vypadají tak spíše jako sestry než matka s dcerou.

Ovšem zatímco Lucka na premiéře chyběla, protože nemůže kvůli rozvodovým soudům s manželem Tomášem Plekancem (36) opustit Kanadu, tak Alena byla jak na premiéře v Kolíně, tak o den později i v Praze.

Udělali jsme si s manželem takový výlet, děti hlídá babička. Bylo to trochu náročné, protože jsem ještě měla představení v divadle, ale užili jsme si to. Myslím, že se podařilo natočit jemný příběh, který může spoustu párů oslovit," řekla Blesk.cz herečka, která i přes únavu zářila.

Čtyři děti jí vůbec na kráse neubraly, naopak vypadá čím dál lépe. „Děti jsou náš motor. I když je to někdy náročné, tak už jsme se sehráli a zvládáme to. Zda některé půjde v mých stopách, netuším, ale rádi chodí na moje představení," dodala Antalová.

Ta se po téměř patnácti letech opět pracovně setkala s režisérem Jiřím Adamcem. Naposledy spolu točili seriál Pojišťovna štěstí, který ji uvedl do povědomí diváků.

VIDEO: Matka kvočna Antalová: K dětem chůvy nepouštím, žárlím na ně!

Video
Video se připravuje ...

Matka kvočna Antalová: K dětem chůvy nepouštím, žárlím na ně! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
30 fotografií