Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nový byt Plekance za 15 MILIONŮ: V takovém luxusu teď bude s dětmi bydlet!

Tomáš Plekanec se s dětmi chce přestěhovat do Dejvic.
Zdroj: Facebook, PSN
+ Dalších 8 fotografií
BYDLENÍ SNŮ
Jak eXtra.cz již exkluzivně informovalo, Tomáš Plekanec (35) koupil v Praze nový luxusní byt, v němž se chystá bydlet se svými dětmi Matyášem (7) a Adamem (3). Podařilo se nám získat podrobnosti a fotografie. Budete zírat, jaký luxus svým dětem dopřeje!

Bytová jednotka v samém centru pražských Dejvic, odkud to chlapci budou mít blízko do vícejazyčné britské školy, má přes 170 metrů čtverečních, takže skoro trojnásobek obvyklé rozlohy typických českých bytů. Původně ho investor nabízel jako 4+kk, nakonec jde ale o 5+kk s terasou o rozloze 15 m2. Je ve dvou nejvyšších patrech domu, takže hvězdná rodinka bude mít dostatek soukromí a nikdo ji nebude obtěžovat.

Život v luxusu

„Luxusní mezonetový byt v citlivě zrekonstruovaném domě z roku 1932 je orientován na jih. Dodržujeme vysoký standard vybavení, podlah a obkladů,“ píše se na webové stránce developera.

Ve spodním patře bytu je velký obývák s kuchyní, koupelna a samostatné WC a navíc také pokoj pro hosty. Po schodech dojdou noví majitelé do patra, v němž jsou patrně další tři pokoje včetně obří centrální ložnice a také přístup na terasu. Samozřejmě nechybí opět ani koupelna a WC nebo velké úložné prostory.

Majitelka Šafářová

Lokalita, v níž budou Plekancovi bydlet (pokud se tedy mamince dětí nepodaří uspět s odvoláním proti v pátek vyhlášenému rozsudku o vydání dětí do ČR), je opravdu fantastická. Do sta metrů od domu mají velké množství obchodů, institucí nebo park.

Byt je podle katastru nemovitostí stále ve vlastnictví investora, ale koncem ledna byl proveden zápis ve prospěch Lucie Šafářové. Nyní běží tříměsíční ochranná lhůta, po níž se mezonet stane vlastnictvím tenistky. Podle našich informací ale ve skutečnosti má za koupí stát Tomáš Plekanec, který chtěl nejspíš před zvědavou veřejností utajit, kde se chystá v budoucnu žít. S ohledem na to také redakce nezveřejňuje fotografie samotné budovy a přilehlého okolí.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy