Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

VIDEO: Senior (†83) brázdil dálnici D5 v protisměru, srazil se s osobním autem a zemřel

VIDEO: Senior (†83) brázdil dálnici D5 v protisměru, srazil se s osobním autem a zemřel
Zdroj: YouTube
+ Další fotografie
VIDEO
Ve čtvrtek odpoledne došlo na dálnici D5 ke strašlivé autonehodě. Třiaosmdesátiletý senior jel v protisměru a u Rokycan se čelně střetl s osobním vozem. Zatímco senior následkům svých zranění v noci na dnešek podlehl, mladší řidič (26) leží v nemocnici ve velmi vážném stavu.

Policisté zatím nemají tušení, jak dlouho senior v protisměru jel. Informace o tom, že svým zraněním podlehl, potvrdila mluvčí Fakultní nemocnice v Plzni. "Starší muž bohužel svým velmi vážným zraněním v nemocnici podlehl. Stalo se to v noci na dnešek," sdělila Gabriela Levorová. Rovněž potvrdila, že druhý účastník autonehody je ve vážném stavu.

Senior ve Škodě Octavii urazil po dálnici v protisměru několik kilometrů, policie zatím neví, kde přesně na dálnici najel. U Rokycan se poté čelně střetl s vozidlem značky Peugeot, podle svědka navíc senior vůbec nebrzdil. Oba muže museli ze zdemolovaných aut vyprostit hasiči

Ačkoliv byli policisté na řidiče jedoucího v protisměru upozorněni, než stihli zasáhnout, došlo k ošklivé autonehodě, za níž jeden z účastníků zaplatil životem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy