BK MLADÁ BOLESLAV

Pavel Musil: Po takovém zápase se těžko hledají slova

15. 2. 2019
Autor: Jitka Čechová, Vojtěch Tůma
M l . B o l . - Také ve druhém utkání po reprezentační přestávce předvedli Bruslaři bojovný výkon plný pohybu a nasazení. Souboj se Spartou měl náboj play-off a nabídl velice atraktivní podívanou, chybělo pouze více branek. „Byl to velmi dobrý hokej v maximálním tempu, nám se to na střídačce líbilo," vyjádřil na tiskové konferenci spokojenost trenérského štábu Pavel Patera. O vítězi nakonec rozhodla situace z poslední minuty třetího dějství, ke které se přimotal i Pavel Musil.

„Měl jsem rychleji přistoupit k protihráči. Poté došlo ke střele a Sparta to tam, bohužel, domlátila," neskrýval zklamání střelec rozhodujícího gólu středečního duelu s brněnskou Kometou. „Celkově to bylo urputné utkání, oba týmy hrály dobře do obrany, brankáři také zachytali výborně."

Tentokráte to nevyšlo, nezbývá ale nic jiného než se oklepat a rychle se začít soustředit na příští kolo. V neděli čeká svěřence Miloslava Hořavy další těžké střetnutí, do ŠKOENERGO Arény zavítají Bílí Tygři z Liberce, aktuální lídr extraligové tabulky. „Liberec je v laufu. Společně s Plzní, podle mě, patří k nejlepším týmům této sezony," očekává tuhou bitvu boleslavský útočník.

Poslechněte si celý rozhovor s Pavlem Musilem: