Samsung neuhlídal podobu hodinek, fitness náramku a sluchátek

Samsung neuhlídal podobu hodinek, fitness náramku a sluchátek
2019-02-16T06:29:56+02:00
• 16. 2. 2019

Aktualizace mobilní aplikace Samsung pro nositelná zařízení (tzv. wearables) odhalila hned celou řadu nových produktů, kterých se s největší pravděpodobností dočkáme již během příštího týdne. Právě za týden vypukne velká akce, na které Samsung představí svůj vlajkový model Galaxy S10. 

Samsung pro nás chystá nálož novinek

Aplikace Galaxy Wearable pro operační systém Android, dříve známá jako Samsung Gear, nyní odhaluje několik nových produktů, a to hned na úvodní stránce. Dočkat bychom se tak mohli nejen nových bezdrátových sluchátek, ale také chytrých hodinek a fitness náramku. S touto informací přišel SamCentralTech. 

První na seznamu odhalených produktů jsou chytré hodinky Galaxy Watch Active. Jedná se o hodinky zaměřující se na sportovní aktivity. Nabídnout by měly 40mm řemínek, tedy alespoň podle nově aktualizované aplikace. K dispozici by pak měly být ve dvou barevných variantách. 

Druhým produktem je Galaxy Fit a Galaxy Fit e. Jedná se o dva nové fitness náramky s gumovýmy řemínky. V současné chvíli však není vůbec jasné, jak se vlastně tyto dva produkty budou od sebe lišit. 

V neposlední řadě se můžeme těšit na nová bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds. O těch jsme již v minulosti napsali nespočet článků, ovšem až nyní jsme se dočkali „reálného“ úniku. Tato sluchátka budete údajně moci nabíjet bezdrátově, a to i pomocí Galaxy S10.

Všech těchto produktů, včetně Galaxy S10, se s největší pravděpodobností dočkáme již 20. února v San Franciscu. Kromě toho si pro nás Samsung údajně chystá také svůj první skládací telefon.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat