Šíp.deník.cz

Bezdětný Trnavský na rozcestí: Hrozí, že opustí manželku?

Martin Trnavský už přes deset let tvoří pár s herečkou Bárou Munzarovou. Na začátku jejich vztahu málokdo věřil, oni však všem ukázali, že jejich láska je opravdová a vydrží kdejakou překážku. Bára se kvůli Martinovi rozvedla s hercem Jiřím Dvořákem, se kterým má dceru Aničku. Co se týká Trnavského, ten vlastní děti nemá! A vzhledem k věku Munzarové se už asi ani vlastního potomka nedočká, pokud nemají v úmyslu si nechat dítě odnosit od náhradní matky. Jak ale Trnavský vnímá, že nemá svého nástupce? A nehrozí, že by kvůli tomu opustil manželku?

1 / 11
Bára s Martinem žije na "psí knížku".

Trnavský se s Munzarovou potkali, až v pozdějším věku. Tenkrát byla ještě Bára vdaná za Dvořáka, ale manželství nebylo úplně ideální. Stejně to měl i Martin, který byl ve vztahu čtrnáct let s Hanou Zapletalovou. Oběma bylo těsně před čtyřicítkou a setkali se při natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Tenkrát hráli roli milenců, láska v seriálu ale velmi rychle přerostla v realitu a brzy Munzarová ohlásila rozvod s Dvořákem.

Jsou spolu jedenáct let, svatbu měli ale teprve vloni.

Munzarová Bára s manželem TrnavskýmZdroj: profimedia

Trnavský žil před Bárou dlouhých čtrnáct let ve vztahu s Hanou Zapletalovou. Zajímavostí je, že i ona byla v době kdy se seznámili, vdaná! Když poznala Martina, podala žádost o rozvod. Tehdy její dceři bylo pouhých šest let a Trnavský se postavil k roli náhradního otce velice zodpovědně! Vtipné je, že dcera Zapletalové se jmenuje stejně jako dcera Munzarové, Bára. Martin díky tomu, že se o nevlastní dceru staral mnoho let, necítil nikdy ochuzený o otcovství!

Oba odešli od svých partnerů, šli za srdcem…

Munzarová Bára s manželem TrnavskýmZdroj: profimedia

V jednom rozhovoru Martin řekl: "To se ale mýlíte, když si myslíte, že jsem o tu zkušenost ochuzen. Žil jsem čtrnáct let s přítelkyní Hanou a vychoval jsem její dceru od školního věku. Byl jsem normální táta, který ji vozil denně do školy, učil se s ní, jezdil s ní na koně. Teď to mám podobně s Bárou. Fungujeme jako rodina" Trnavský tím naznačil, že po vlastních dětech ani tak moc netouží a roli tatínka si užil, když vychoval dceru Zapletalové. Nyní má podobně otcovský vztah i s dcerou Munzarové.

Munzarová je po boku Trnavského šťastná.

Munzarová Bára s manželem TrnavskýmZdroj: profimedia

Svatby, která proběhla vloni se ještě zúčastnil tatínek Báry, Luděk Munzar! Veselka se konala u nich v rodinném domě na zahradě a Munzar svoji dceru odvedl k oltáři. Je dojemné, že se tatínek ještě dožil jejich svatby, pro každého otce je důležité vědět, že je jejich dítě šťastné, a je o něj postaráno, to vše Bára splnila. Snad se absence vlastního potomka časem nerozleží Trnavskému v hlavě a nebude mít potřebu manželku vyměnit za mladší model…

Dcera Munzarové, Bára Dvořáková má s Trnavským výborný vztah. Fotka z pohřbu Munzara.

Munzarová Bára s manželem TrnavskýmZdroj: profimedia

Munzarová na pohřbu svého otce.

Munzarová Bára s manželem TrnavskýmZdroj: profimedia

Bára teď neměla nejlehčí období.

Munzarová Bára s manželem TrnavskýmZdroj: profimedia

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů