Hvězdný představitel elfa Legolase na to šel doslova od lesa. Než vůbec začal chystat večírek, požádal o ruku zpěvačky oba dva její rodiče. Mary Perry s manželem Keithem Hudsonem jsou zbožní křesťané a gesto nastávajícího ženicha jim zcela učarovalo a samozřejmě s jeho přáním souhlasili. „Opravdu si ho zamilovali a všichni jsme rádi, že se zasnoubili. V minulosti byl totiž její milostný život jako na horské dráze,“ řekl deníku The Sun blízký zdroj.

Na Den D se Bloom připravoval dlouho dopředu a neponechal nic náhodě. Na valentýnskou párty připravil tématické dekorace a všem pozvaným rozdal červené mikiny se souhlasným „OK!“ Přátelé a rodina předem věděli, co se 14. února bude dít, a jedinou překvapenou tak byla sama zpěvačka. A slavný pár nebyl jediný, kdo se na večírku zasnoubil. Své „Ano!“ si řeklo i několik dalších zúčastněných.

Zamilovaná Katy neváhala a hned se s životním rozhodnutím pochlubila na svém instagramu. Fotku, na které hrdě vystavuje zásnubní prsten, okomentovala slovní hříčkou narážející na jméno svého nastávajícího: „In bloom,“ což se dá do češtiny přeložit jako „v rozkvětu“. Fanoušci jsou ze šťastné novinky celí pryč a zavalili její sociální sítě srdceryvnými přáními. My se přidáváme a přejeme zamilovanému páru hodně štěstí! 

Fotogalerie
100 fotografií