Ulefone T2 je kousek od představení

Ulefone T2 je kousek od představení
2019-02-16T11:44:11+02:00
• 16. 2. 2019
1

Společnost Ulefone si dává menší pauzu s odolnými přírůstky v rámci modelové řady Armor a pravděpodobně zanedlouho v oficiálně podobě ukáže model nesoucí označení T2, o kterém se hovoří minimálně od září loňského roku. Nejnovější zpráva hovoří o tom, že by telefon mohl výrobce konečně představit během příštího měsíce. Ovšem ve střední třídě jej bude čekat řada rovnocenných konkurentů s obdobnou výbavou.

Od každého něco

Přední část zabere 6,7palcový displej dodaný firmou Sharp a v charakteristickém výřezu bude k dispozici 16megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Výkonnostní stránku nejspíš zastoupí osmijádrový procesor Helio P60 od MediaTeku, 8GB operační paměť RAM nebo interní úložiště o velikosti 128 GB. O výdrž by se měla starat baterie s kapacitou 4 200 mAh, kterou doplní technologie rychlého (9V/2A) a bezdrátového nabíjení.

Zadní část získá dva senzory fotoaparátu sestavené z 21 + 13 megapixelového snímače, dva přisvětlovací LED blesky a snímač otisků prstů. Součástí softwarové stránky je operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie. Nesmí chybět ani podpora plateb přes Google Pay díky přítomné NFC technologii. Prodejní cena se má pohybovat v rozmezí od 300 do 400 dolarů (tj. cca 6 820 – 9 093 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

6,7″…. Fuj tajbl…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat