Apple AirPods 2 zřejmě přijdou v černé edici aktualizováno

Apple AirPods 2 zřejmě přijdou v černé edici [aktualizováno]
2019-02-16T12:00:08+02:00
• 16. 2. 2019

Aktualizováno 16. 2.

V posledních dnech zaznamenáváme nejrůznější střípky informací kolem nových sluchátek AirPods od společnosti Apple. I současná zpráva naznačuje, že k představení dojde již příští měsíc. Kromě nových funkcí bychom měli očekávat i novou barevnou kombinaci. Dle náznaků by Apple měl představit AirPods 2 i v černé barvě. Samozřejmě je zde možnost, že Apple uvede jinou barevnou variantu, případně zůstane jen u bílé.

Původní článek 25. 1.

Jeden by řekl, že nejvíce povedeným produktem společnosti Apple bude iPhone. Opak je však pravdou. Nejvíce vychvalovaným produktem jsou totiž bezdrátová sluchátka AirPods.

Majitelé si na AirPods pochvalují nejen implementované funkce, ale také kvalitní zvuk. Ovšem největší předností sluchátek je samotná váha. Ta je tak nízká, že jej v uchu ani nepocítíte. Může se vám tedy stát, že budete AirPods hledat, přesto je budete mít na sobě. 

Nabíječka AirPower a sluchátka AirPods 2 budou k dispozici již na jaře

Zajímavé na celém produktu je, že byl představen před dvěma lety, přesněji 7. září v roce 2016. Apple za tu dobu nepředstavil žádný produkt, který by se alespoň trochu mohl s AirPods srovnávat, alespoň tedy co se oblíbenosti týká. 

AirPods 2 mohou nabídnout zdravotní funkce

Sluchátka tu s námi jsou již dva roky, tudíž se nemůžeme divit, že se na internetu objevuje čím dál tím více informací o druhé generaci. Dle zahraničního serveru bychom se nové generace měli dočkat už v průběhu prvního pololetí roku 2019.

 

Apple si pro nás údajně chystá mírně upravený design AirPods. Na první pohled by se vám mohlo zdát, že mírně upravený design není důvodem ke koupi. Na druhou stranu, pomocí nového designu bude schopen Apple implementovat funkce pro monitorování zdraví. 

V současné chvíli však nikdo neví, o jaké monitorování zdraví by mělo přesně jít. V průběhu loňského roku se ale spekulovalo o tom, že by AirPods mohly nabídnout monitorování srdce. Tato možnost je spíše méně pravděpodobná, a to z důvodu náročné technologie, kterou by Apple musel použít.

Zdroje: macrumors.com, techradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat