Hlavní obsah

O Salaha prý stojí Juventus Turín. Nabízí za něj Dybalu a příplatek

Liverpool/Turín/Praha

Téměř u každého profesionálního fotbalisty se čas od času objeví spekulace o možném přestupu. A obzvlášť se to týká těch nejlepších, které můžeme na hřišti vidět - včetně Mohameda Salaha. Média ale nyní ohledně jednoho z elitních střelců Premier League přinášejí poměrně detailní informace, které naznačují, že v tomto případě by spekulace nemusely být úplně liché.

Foto: Phil Noble, Reuters

Německý manažer fotbalového Liverpoolu Jürgen Klopp utěšuje útočníka Salaha po domácí remíze s Leicesterem.

Článek

Podle serveru Daily Mail o Salaha stojí Juventus Turín, který by si velmi přál, aby egyptská hvězda hrála v černobílém dresu po boku Cristiana Ronalda. A ve své nabídce je Juventus opravdu velkorysý - za Salaha na oplátku nabízí Argentince Paula Dybalu a 50 milionů eur (asi 1,285 miliardy korun)!

Přitom Dybala není žádný nazdárek. Svoji premiéru v Serii A si odbyl v dresu Palerma už v 18 letech, v Juventusu je od roku 2015. Nabídnout jeho a přidat navrch více než miliardu korun, to je skutečně velmi slušná nabídka.

Egypťan, který spolu se Sergiem Agüerem letos zatím kraluje tabulce střelců Premier League, loni v létě v Liverpoolu podepsal nový, pětiletý kontrakt a jeho smlouva neobsahuje klauzuli. Uvidíme tedy, jak se tým z Anfield Road k dechberoucí nabídce Juventusu postaví.

Reklama