apple-wwdc-se-letos-zrejme-uskutecni-od-3-do-7-cervna
Apple Novinka Apple WWDC se letos zřejmě uskuteční od 3. do 7. června

Apple WWDC se letos zřejmě uskuteční od 3. do 7. června

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 2. 2019 12:00

Kdy vybraní novináři obdrží oficiálně pozvánky na vývojářskou konferenci WorldWide Developer Conference (WWDC), je stále ve hvězdách. Webový magazín Macrumors  nyní nicméně přišel s informací, že se netrpělivě očekávaná akce uskuteční v období od 3. do 7. června.

Reklama

Dějištěm letošní konference bude McEnery Convetion Center v San José. Právě tyto prostory má Apple na začátek června pronajaté s předpokládanou návštěvností kolem sedmi tisíc účastníků. Uvádí to rozpis, ke kterému se redaktoři amerického webu dostali.

Akce WWDC je konference určená primárně vývojářům a tomu odpovídá i program nabitý desítkami, ba možná stovkami technicky zaměřených přednášek, které proběhnou pod vedením inženýrů kalifornské značky. Vstupenka na letošní ročník stojí 1 599 dolarů, tedy asi 35 tisíc.

Letošní ročník by měl být stejně jako v minulých letech věnovaný operačním systémům iOS, macOS, watchOS 5 a tvOS. Předpokládá se, že iOS 13 přinese podporu tmavého režimu, přepracovanou aplikaci Fotoaparát či upravené uživatelské rozhraní pro tablety iPad.

Apple WWDC se letos zřejmě uskuteční od 3. do 7. června
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama