Jako jedna z prvních přišla návrhářka Taťána Kovaříková s partnerem Petrem. Návrhářka mimo jiné připravovala na ples róbu Gabriele Laškové a Monice Leové a promluvila o své chystané svatbě. „Petr si to tedy ještě rozmýšlí, ale jinak by měla proběhnout začátkem léta,“ prozradila Blesku Kovaříková.

Na ples, který má trvat dvanáct hodin, v závěsu za ní dorazila třeba herečka Andrea Kerestešová-Růžičková s manželem. „Je to tu moje srdcová záležitost, protože jsem živoucí Čechoslovák,“ smála se herečka.

Fotbalista Lukáš Vácha to ale na celonoční radovánky neviděl. „Bolí mě nohy z tréninků, takže do deseti chci být doma,“ žertoval. K tanci se naopak měl Felix Slováček s přítelkyní Lucií Gelemovou. „Když nehraju, tak tančím,“ těšil se známý saxofonista. Jeho partnerku pak zdobily šperky, které prý dostala darem od Felixe. „Když už je to moje partnerka, snažím se jí občas něco koupit,“ culil se hudebník. 

Ples, který moderuje Martin Dejdar, si nenechala ujít ani Celeste Buckinghamová či Nikol Švantnerová, která vynesla nejdražší šperky - ocenila je na 4 a půl milionu korun!

Fotogalerie
17 fotografií