Dnes Sobota - polojasno 7°C
Zítra Neděle - polojasno 8°C
Sobota 20. 4. 2024
Svátek má Marcela
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Pražské krimi

Zavřel se v autě a bránil odtažení

Ve středu odpoledne si v Dlouhé ulici v Praze 1 všimla hlídka strážníků osobního auta, které stálo v rezidentní zóně bez oprávnění. Ve vozidle ani u něj řidič nebyl, proto strážníci rozhodli o jeho odtahu.

Ve chvíli, kdy bylo vozidlo naloženo na odtahovém autě, přijel na samovyvažovacím vozítku muž, opřel ho o odtahové vozidlo a vyskočil na plošinu, rychle sedl do vozidla a uzavřel se v něm. Nad vozidlem byl zavěšen na hydraulickém rameni kříž určený k upevnění vozidla a případný jeho pohyb či pád by mohl dotyčného ohrozit na životě.

Strážníci muže opakovaně vyzvali, aby z auta vystoupil. Na výzvy arogantní mladík nereagoval. Strážník proto využil okamžiku, kdy otevřel boční okénko a zabránil jeho zavření. Druhý člen hlídky pak otevřel dveře. Za pomoci hmatů a chvatů hlídka mladíka dostala na plošinu odtahového vozidla.

Po celou dobu arogantní muž strážníky vulgárně urážel a snažil se všemožně zabránit odtahu svého vozidla, což se mu nakonec nepovedlo. Přestupky neuposlechnutí výzvy úřední osoby, znevážení úřední osoby při výkonu její pravomoci a nerespektování dopravního značení se bude zabývat příslušný správní orgán.


Při napadení v autoservisu v Řepích zemřel muž

Včera v 08:08

Pražští policisté ve čtvrtek odpoledne zasahovali u případu napadení v autoservisu v Řepích. Zemřel tam muž, dalšího policie zadržela.

Mladík měl halucinace, podle kamaráda užil LSD

9. dubna 2024 ve 14:46

Službu bez opilých nebo zdrogovaných lidí by strážníci sloužící v centru hlavního města hledali v paměti dlouho. Tentokrát šlo o 23letého mladíka po požití LSD.

Záměnu pacientek na Bulovce vyšetřuje policie jako ublížení na zdraví

29. března 2024 v 19:07

Záměnu pacientek ve Fakultní nemocnici Bulovka (FNB), kvůli které jedna z nich potratila, kriminalisté vyšetřují pro podezření z ublížení na zdraví z nedbalosti. Na sociální síti X to v pátek uvedla policie. Oznámila také, že ji dnes kontaktoval právní zástupce jedné z pacientek. Zdravotníci...

Bezdomovci u stanice metra Luka

21. března 2024 v 11:53

Závadové osoby z celé republiky, omezené kompetence a personální limity strážníků. Tentokrát u metra Luka.

Další články
Nahoru