TV Prima v květnu uspořádá čtvrtý ročník běhu Prima Run

neděle, 17. února 2019, 08:45 Aktuality, TV, Marketing MediaGuru

Čtvrtý ročník běhu inSPORTline Prima Run se uskuteční pod hlavičkou stanice Prima Love.

Foto: FTV Prima

Foto: FTV Prima

Počtvrté připravuje televize Prima pod hlavičkou kanálu Prima Love běžecký happening inSPORTline Prima Run v pražské Stromovce. Uskuteční se v sobotu 11. května, běhu se mohou účastnit páry, jednotlivci i děti do 14 let. Běžecký okruh na 5 km je připraven pro běžecké profesionály i nováčky. Pro děti je podruhé připravena trasa o délce 1 km.

„Těší nás, že se inSPORTline Prima Run stal oblíbenou sportovní událostí, které se účastní jak profesionální sportovci, tak i běžečtí začátečníci,“ sdělil Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima, který je zároveň zodpovědný za agenturu Solootions.

Partnerem akce se potřetí stala společnost inSPORTline, partnerem dětského běhu potom je výrobce gumových medvídků Haribo. Ambasadorem inSPORTline Prima Runu je sportovec a moderátor Velkých zpráv FTV Prima Roman Šebrle.

Registrovat se mohou zájemci na webových stránkách akce. Zakoupit si registraci bude možné i v den závodu na místě. Registrace pro páry bude za 666 Kč, pro jednotlivce za 333 Kč a pro děti za 111 Kč. Akci zajišťuje primácká agentura Solootions.

-mav-