Vývojáři Apexu zabanovali již přes 16000 cheaterů
Zajímavosti Článek Vývojáři Apexu zabanovali již přes 16000 cheaterů

Vývojáři Apexu zabanovali již přes 16000 cheaterů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 2. 2019 19:51

Promluvili i o dalších updatech.

Reklama

Na subredditu Apexu se opět objevil další update o tom, jak se zatím hře vede. Dozvěděli jsme se, že vývojáři opravdu ví o všech problémech s padající hrou a budou se je snažit co nejdříve opravit. Měl by tomu pomoct i speciální nástroj, který bude implementovaný do hry. Ten bude zaznamenávat samotný pád hry a všechny okolnosti s ním spojené. 

Hlavní zprávou je ale to, že se vývojářům podařilo identifikovat a zabanovat už přes 16 000 cheaterů. Zároveň se chystají přidat i report tlačítko, aby se chytání nepoctivých hráčů stalo o něco jednodušší. 

Dále Community Manager Jayfresh říká, že Respawn opravdu chce naslouchat svým hráčům a být co nejvíce transparentní. Napomoct by tomu měl denní update na subredditu, ve kterém se bude Jayfresh svěřovat s tím, na čem jejich tým právě pracuje. Ne vždy to budou velké zprávy, jde zejména o to, aby hráči zůstali v obraze. Dočkat bychom se měli i livestreamů produkčního týmu, které započnou se startem první sezóny.

Je vidět, že takovýto osobitý přístup ke komunitě dělá ten správný dojem, a doufáme, že takový zůstane ještě dlouho, protože se nám opravdu líbí. Chválíme i použití redditu. Díky tomu mohou vývojáři okamžitě vidět feedback komunity a ihned na něj reagovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama