Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Prolhaná Selena Gomez: Podváděla s fotkou v plavkách! SMUTNÁ SKUTEČNOST uvnitř

Prolhaná Selena Gomez: Podváděla s fotkou v plavkách! SMUTNÁ SKUTEČNOST uvnitř
Zdroj: Instagram
+ Dalších 110 fotografií
Smutná pravda
Selena Gomez (26) lže svým fanouškům i všem ostatním! Tento týden se slunila na pláži v Mexiku a na Instagramu se pochlubila fotkami v plavkách. Náramně jí to v nich slušelo, jenže se ukázalo, že šlo o podvod. Na místě totiž byli i paparazzi a ukázalo se, že zpěvačka vypadá ve skutečnosti úplně jinak než na upravených snímcích!

Fotky na Instagramu si upravuje každý, ale nečekali bychom, že bude takhle sprostě podvádět i Selena Gomez (26). Zpěvačka byla vždy ke svým fanouškům upřímná, tentokrát je ale obelhala.

Od propuštění z psychiatrické léčebny se usilovně snaží zhubnout. Když se tento týden podělila o fotky z mexické pláže, všichni si mysleli, že první výsledky se už dostavily. Jenže chyba lávky. Selena se schválně vyfotila tak, aby kila navíc vůbec nebyla vidět.

O to, aby pravda vyšla na povrch, se postarali bedliví paparazzi. Ti zpěvačku v bikinách nafotili také a rozdíl mezi fotkami je neuvěřitelný.

Není pochyb, že Selena na sobě bude makat i nadále a kýžených výsledků jednoho dne dosáhne. Lhát by se však nemělo, fanouškům pak už vůbec ne. Možná jí Justin Bieber (24) nepomohl jenom do blázince, ale naučil ji i podávdět. To by se kanadskému spratkovi, jak je často označován, podobalo.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy