Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s tuniskou matematičkou Mariem, s níž má syna, si miliardář Karel Janeček (50) užívá vztah s "kněžkou" Liliou Khousnoutdinovou. Ta ho doprovodila i na Česko-Slovenský ples. A pár byl plný vášně i mezi lidmi.

I když spolu mají půlroční dceru Isabelku, touha mezi nimi rozhodně nevyprchala. Polibek střídal polibek, neustále se dotýkali a na plese ani moc dlouho nevydrželi, jak ruku v ruce spěchali někam, kde by měli větší soukromí.

Lilia zářila v rudých šatech od návrhářky Blanky Matragi, která má shodou okolností v Obecním domě, kde gala událost probíhala, i svůj showroom. Ceny jejích modelů, které navrhuje pro arabské princezny, jsou astronomické, a také šperky, jimiž byla Lilia ozdobena, nevypadaly jako levná bižuterie. Je vidět, že si svoji novou partnerku miliardář hýčká.

To nám potvrdila i sama návrhářka. "Šaty jsou z hedvábného saténu a korzet je ručně vyšívaný. Jsou zakoupené z kolekce haute couture. Všechny šaty, které si u nás vytipuje, si kupuje, několikery další má už zamluvené. Má ráda unikátní věci a je typem klientky, která má ráda perfektně zpracované šaty," řekla nám Blanka Matragi.

Reklama

Další články

Načítám