AKTUALIZACE OD COREYHO GOODA

Good Corey

Good Corey

autor

18.02.2019 Zajímavosti

Brífinky od Aliance jsou přinejmenším sporadické, ale když už k nim dojde, jsou naplněny skvostnými novými informacemi, které souvisí s tím, co vidíme, že se v reálném čase odehrává v médiích. Nedávno jsem oznámil, že jsem svým kontaktům z Aliance představil lidi jako jsou David Wilcock a Dr. Salla. Na různých schůzkách a brífincích byli lidé jako generálové a plukovníci ve výslužbě a politici z naší země i z jiných zemí. Já jsem informoval Wilcocka a Sallu a oni také občas dostávali přímou komunikaci a brífinky od Aliance. Za poslední měsíc jsem předal Wilcockovi sérii informací o  brífincích, které budou tvořit součást jeho příštího, velmi očekávaného článku. Očekáváme, že tento příští článek bude napěchován novými informacemi.

Wilcockovi jsem předal znepokojivé nové informace o Alianci SSP a o nedávném a tragickém úmrtí Sigmunda při pokusu Temné flotily zničit informace, které vypustil bývalý lékař Temné flotily, kterému říkáme Bones. Při útoku na "Měsíční operační velitelství Alfa", bylo použito nějaké exotické zařízení v době, kdy se Sigmund nacházel v konferenční místnosti. Vypadá to, že v místnosti byla do panelů na stropě umístěna nějaká bomba. Nejednalo se o zařízení s chemickými explozivním nábojem, jak jsme si mysleli, ale o zařízení, které vyslalo velmi silný záblesk určitého typu ozáření. Jeho účelem je zničit či zabít organické systémy, tj. živé tkáně a nepoškodit technologie či infrastrukturu. Dle všeho cílem bylo zabít vedení Aliance SSP a získat informace a vystopovat je zpátky k tomu, kdo je vypustil. Díkybohu, Sigmund přijal protiopatření, co se týče důkazů a ty do rukou Temné flotily nepadly. Navíc, k Sigmundovi mi teď bylo řečeno, že několik dalších členů vedení Aliance SSP bylo zabito. Obdržel jsem další informace o tom, že uvnitř různých "Tajných kosmických programů", včetně Temné flotily, propukly boje. 

Podrobnosti napíši velmi brzy. Před několika týdny jsem byl vyzvednut a odvezen na "Měsíční operační velitelství Alfa", kde mi bylo řečeno o nedávném útoku. Na tom brífinku mi bylo řečeno,  že Sigmunda převezli do nějakého „bezpečného útočiště“ spolu s jeho týmem, protože byl v kritickém stavu a neměl přístup k nejvyspělejším lékařským technologiím. Toto útočiště byla základna,  která byla vytvořena ze starších vyřazených kosmických plavidel. Na místní planetě našli podzemní oblast s jeskyněmi a tam zaparkovali plavidla v určitém rozestavení a vytvořili mezi nimi infrastrukturu, aby vznikla základna. Řekli mi, že je to metoda, kterou používá většina odpadlíků z Temné flotily, aby vytvořili základny v jiných hvězdných soustavách a říká se, že jsou na nejbližších cca. 13-ti hvězdách. Také mi bylo řečeno, že musím pozdržet některé informace z mé návštěvy starých mimozemských staveb na Měsíci, dokud se věci ohledně Aliance SSP nestabilizují.

Doufám, že budu moct ty informace brzy vyjasnit, protože je to téma, které bych rád pokryl v dalším pokračování dokumentu "Above Majestic", dopady "Tajných kosmických programů", který se dostal na první místo ve své kategorii na  iTunes a Amazonu na dobu 6-ti týdnů. Také jsem měl další kontakty s Anšary, než jsem mohl doufat. Měl jsem osobní setkání s anšarským stařešinouEl Lil-em’ a s Aree (anšarskou kněžkou), a také jsem měl zvláštní snové schůzky s Aree, ve spoře osvětlené jeskyni. Neoslovuje mě přímo, ale zdá se, že v jeskyni učí či připravuje jiné lidi. Rozhlížel jsem se kolem a viděl obličeje dalších lidí a uvědomil jsem si, že zde byli, aby si vyslechli, co říká. Mluvila o vzestupu a slunečním záblesku. Jedno z témat bylo, že většina lidí je tak plna hliníku a dalších kovů, že když dojde k slunečnímu záblesku, mnozí budou působit jako vodič vysoké elektromagnetické energie a to způsobí spontánní zažehnutí. Na program přišlo téma očisty od těch kovů z našich těl, jakož i důležitost  toho, zůstat mentálně v rovnováze, ale také v rovnováze fyzické, pokud jde o všeobecné zdraví.

O těch schůzkách s Anšary napíši víc a také o tom, jaké informace mi byly předány. Hovořili o tom, že v této době jsme sami sobě největšími nepřáteli, když si během této energetické změny způsobujeme karmu. Léčení karmy a traumat je mimořádně důležité, a také je třeba být velmi opatrní ohledně karmy. Nové energie zesilují energie 3D, když je začínají zaplavovat. Kdybychom teď tyto energie dokázali sesbírat, dokázali bychom manifestovat úžasné věci.  Skutečností je, že z těch energií jsou mentálně rozrušeny jak temná strana, tak i ta světlá, že se nemohou dostatečně soustředit, aby ty energetické výhody využily. Zřejmě jsou v jeskyních mniši, kteří jsou schopni ty energie sebrat, ale většinou, jak mi bylo řečeno, zatím jsme daleci toho, abychom je teď dokázali zužitkovat.

Velmi brzy napíši podrobně o těch schůzkách a také o velmi zajímavých schůzkách s Blue Aviany ve snech. Možná že některé zveřejním nějaký způsobem s Wilcockem a také v některém z příštích rozhovorů na  Edge of Wonder. Už několikrát jsem skoro napsal aktualizaci, když vše změnily nové brífinky. Prosím, hlídejte si zveřejnění  nového článku Daivda Willcocka, protože by v nich měly být zahrnuty i informace z posledních brífinků. Doufám, že se mi brzy povede udělat nějaká videa a zveřejnit některé aktualizace. Také jsme velmi zapojeni do práce s komiksovou povídkou a Marvely. Jak již všichni víte, Marvellové napadli jednu z našich obchodních značek, „Návrat strážců“. Blížíme se k vyřešení, které by mělo vyhovovat všem stranám.  V mezidobí předáváme druhé vydání komiksu na korekturu a pak do tisku a brzy na to bude distribuován zkompletovaný kreslený román. Také pracujeme na mnoha dokumentárních  a filmových projektech, které, až budou zveřejněny, rozruší celou komunitu a přivede do naších komunity miliony dalších lidí, aby měli přístup k veškeré naší práci na Odhalení a na rozšiřování vědomí.

Doufám, že budu moct toto oznámit a podělit se o některé tyto projekty na naší akci "Cosmic Waves" na Havaji  (8. - 13. dubna). Také se těším, že tam strávím nějakou dobu ve člunu a budu plavat s divokými delfíny. Loni se mi povedlo se s jedním z delfínů propojit. Byl to úžasný zážitek. Vyvedla mě z míry ta směs mimořádně vysoké inteligence a emocí a „divoké“ mentální energie, kterou  měla tato nádherná bytost a které mnou tehdy otřásly. Těším se, že si ten zážitek zopakuji, a že tentokrát na to budu lépe připraven. Byl bych rád, kdybyste tam přijeli také. Až skončí tento rok, možná se budu účastnit mnohem menšího počtu veřejných akcí, jak začnou nabírat na obrátkách již zmíněný film a dokumentární projekty.