Radnice veřejně poděkovala bývalému starostovi a zastupitelce

OTROKOVICE - Více než dvě volební období hájili Jaroslav Budek a Marta Zakopalová zájmy Otrokovic. Za tuto zodpovědnou práci jim radní a zastupitelé poděkovali, informovala server Zlin.cz mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Jaroslav Budek působil na otrokovické politické scéně od roku 2006. Na pozici nejvyšší, starosty města, pak od roku 2010. Jaroslav Budek podal rezignaci na post starosty k 31. lednu letošního roku.

Marta Zakopalová byla členkou otrokovického zastupitelstva od roku 2010. V následujícím volebním období, tedy od roku 2014 pak působila také jako členka Rady města Otrokovice. Na tuto pozici rezignovala 12. února 2019.

Oba místní politici opustili své funkce z vlastního rozhodnutí, ale shodují se, že chtějí dále ovlivňovat dění ve městě z postů zastupitelů. „Získali jsme od voličů důvěru, kterou nechceme zklamat. Chceme pro město dále pracovat. V Zastupitelstvu města Otrokovice zůstaneme,“ slíbili voličům.

Nové vedení otrokovické radnice si práce Jaroslava Budka i Marty Zakopalové velmi váží. „Rádi bychom touto cestou poděkovali panu Budkovi i paní Zakopalové za jejich dosavadní práci. Za jejich působení se v Otrokovicích udělalo mnoho dobrého. Chceme plynule navázat na jejich práci a přispět k dalšímu rozvoji města,“ poděkovala starostka Hana Večerková společně s místostarosty Ondřejem Wilczynkim a Petrem Ťopkem.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x