Vážně nemocný herec, který v roce 2004 přišel kvůli rakovině hrtanu o hlasivky a jeho stav se postupně zhoršuje, poskytl dopis Blesku. „Milý Pierre, máš narozeniny. Jistě dovolíš, že je budu slavit s Tebou. Vůbec nemusíš litovat, že nejsi tady, protože tady se připravuje zřejmě velká válka. Nikdo neví, s kým bude bojovat a proti komu,“ stojí v úvodu psaní.

Nebeská brána

Další řádky dopisu už vhánějí slzy do očí. „Škoda, že nám vzali našeho českého pánbíčka. U nebeské brány byl svatý Petr a měl napsáno, kdo půjde do nebe a kdo do pekla. Byl to vlastně takový první kádrovák. No a ten prý už není a já jsem připraven se vším všudy letět za Tebou. Věřím, že velký Manitou má pořádek a že mě tam za Tebou pustí,“ nadiktoval Fišer prostřednictvím své družky Antonie. „Když mi to říkal, tekly mi slzy,“ řekla Blesku šokovaně. Jedno je zkrátka jasné: Stanislavu Fišerovi je hodně těžko...

Chvilku počkej

V dopise Pierru Briceovi do nebe jsou i další dojemné pasáže. „K narozeninám se většinou přeje hodně zdraví, ale to určitě nepotřebuješ a já žádný nemám. Tak jsem se rozhodl, že Ti pošlu sám sebe. Tak ještě chvilku počkej, neboj se, dlouho to nebude. Ještě bychom potřebovali jednoho dalšího Vinnetoua, ale já už to nestihnu. Moc se na Tebe těším!“ vzkazuje Fišer.

NEJDOJEMNĚJŠÍ VIDEO: Podívejte, jak Stanislava Fišera rozplakala smrt Vinnetoua!

Video
Video se připravuje ...

NEJDOJEMNĚJŠÍ VIDEO: Podívejte, jak Stanislava Fišera rozplakala smrt Vinnetoua! Miroslava Dvořáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
55 fotografií

Stanislav Fišer myslí na svého kolegu, kterého asi čeká podobný osud.
Autor: Daniel Černovský, David Malík