Místo pro vaše schůzky: hotel Carlo IV

18. Únor 2019 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 14842

Luxusní pražský hotel Carlo IV skrývá celou řadu pozoruhodných prostorů a díky tomu představuje ideální místo pro všechny možné druhy setkávání, od romantického a intimního dostaveníčka pro dva přes pracovní oběd až po mezinárodní konferenci nebo velkolepou svatbu.

 

Dobrá setkání bývají často spojena s kulinárními zážitky. V této oblasti má Carlo IV opravdu hodně co nabídnout. Posnídat můžete s živou hudbou – harfou či kytarou v hotelovém lobby. Inn Ox Lounge & Bar poskytuje vše přes jednoduché, lehké obědy až romantickou večeři zakončenou lahodnou sladkou tečkou.

Salonek Prezidentského apartmá je dokonalým místem pro uzavřená jednání na nejvyšší úrovni. Moderní komfort na nejvyšší úrovni ve spojení s klasickým původním designem představuje ideální pozadí pro opravdu klíčová setkání.

Bar The Vault nabízí exkluzivní a současně intimní atmosféru tradičního anglického klubu. Za jeho pancéřovými dveřmi se skrývá rozsáhlá sbírka ušlechtilých destilátů, která vytváří ideální pozadí třeba k řízeným degustacím či focení do lifestylových časopisů.

Pro konference různých velikostí je k dispozici řada místností; samozřejmostí je dokonalá vybavenost moderními technologiemi.

Elegantní novorenesanční architektura lobby vytváří prostor na té nejvyšší úrovni. Tady se odehrávají módní přehlídky nebo opravdu velkolepé svatby. Co se svateb týče, ty jsou pýchou a radostí odborníků z oddělení eventů v hotelu Carlo IV. Dokáží je dodat „na klíč“, tedy od navržení tématu, přes řešení všech technických a organizačních otázek, až po dohled nad všemi detaily. Díky mnohaletým zkušenostem a vysoké profesionalitě jsou zárukou, že z významné životní události dokáží vykouzlit opravdu nezapomenutelný den.

Galerie

Rozhovory

Carlo IV Prague