Takhle slavily Valentýna krásky z České Miss

mim

Úřadující královny krásy i ambasadorka České Miss Nikol Švantnerová jsou zadané, a tak není divu, že si užívaly svátek všech zamilovaných. Nikol si dala na přípravě opravdu záležet. Vyzdobila celý byt srdíčky a okvětními lístky a partnerovi se předvedla ve velmi sexy prádélku. A také fotbalista Patrik Dressler nic nepodcenil. Nikol obdaroval stříbrným náramkem Tiffany, který si modelka dlouho přála.

A jak slavily další krásky? „My jsme Valentýna oslavili sportovně na sněhu. A aby té legrace nebylo málo, vyběhli jsme polonazí jen v trenkách na spaní a lyžákách na koulovačku. Sranda musí být a my si ji užíváme každý den,“ řekla Jana Šišková, Česká Miss Supranational 2018.

Úřadující královna krásy Lea Šteflíčková zatím úspěšně bojuje s missí nemocí. Její vztah s bývalým fotbalistou Michalem Jenechem stále klape a důkazem je i obrovský puget růží, kterým ji partner obdaroval. „Missí nemoc se opravdu nekoná, zatím je vše zalité sluncem. A bylo i na Valentýna,“ řekla Lea.

Třetí nejkrásnější Češka Tereza Křivánková původně svátek zamilovaných se snoubencem, bývalým vrcholovým cyklistou Tomášem Koudelou slavit kvůli jeho pracovnímu vytížení neměla, ale doma ji čekalo překvapení. „Bylo to moc hezké. Doma mě čekal valentýnsky vyzdobený stůl, šampaňské s jahodami a čokoláda,“ prozradila Křivánková.