Ligu mistrů čeká šlágr mezi Liverpoolem a Bayernem

18.02.2019, 14:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
mxyzptllk

přál bych to oběma, těším se na vyrovnanou bitvu

Reagovat
PP

Jsem velmi zvědavý na Pool bez Van Dijka, protože ten chlap je obrana Liverpoolu..

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vladino10

Firmino vraj neistý na zajtra, kto by hral miesto neho?

Reagovat
Luc-Luc

Studge

Reagovat
rave

Salah 9, Shaq křídlo

Reagovat
Luc-Luc

bude to tezky mac, nicmene nechal bych odpocinout vsechny, kdo nebudou 100% fit, o vikendu nas ceka dulezitejsi zapas a tam je potreba jit v plne sile...

Reagovat
rave

Vy tady stavíte domácí zápas s Bayernem v LM pomalu na úroveň FA cupu, to je síla.

Reagovat
Luc-Luc

to urcite ne, ale priorita je jednoznacne v premier league

Reagovat
ďuriLFC

To zas nie ale karty su jasne rozdane. Liga tento rok je proste all in. Tych 29 rokov brutalnym sposobom ten klub tazi a treba sa toho uz zbavit. Ak by si sa spytal fanusikov LFC ci LM alebo PL tak 99,9% povie liga. Tam nieje o com. A treba tomu prisposobit vsetko.

Reagovat
rave

Taky to tak mám, samozřejmě. Ale nevím, kde se vzalo přesvědčení, že kvůli tomu můžem odfláknout LM a případné vypadnutí nám k zisku titulu pomůže. S takovým přístupem vyhrajeme zase hovno. Dvě soutěže prostě musíme zvládat točit, i když nám to dost ztížily zranění. Před Bayernem máme teď 9 dní volno, tady o nějakém šetření se nemůže být řeč.

Reagovat
Luc-Luc

jasne, nicmene pokud nebude zitra nekdo 100% v poradku (napr. Firmino), zbytecne bych ho tam nestavel, aby nevypadl na nedelni souboj s antikristem, na 2 souteze nemame kadr bohuzel, obstojne jsme schopni rotovat pouze zalohu...

Reagovat
rave

Firmino snad bude v cajku, jestli to byla jenom nějaká viróza. Ale riskovat by s ním neměl každopádně. Je pravda, že tato sezóna ukázala, že máme v šířce kádru pořád velké rezervy. V létě to chce na back-up nějaké kvalitní křídlo a ideálně beka, který zahraje na obou stranách, když bude potřeba.

Reagovat
Luc-Luc

ja bych zainvestoval jeste klidne do stopera s tim, ze bych se rozloucil s Lovrenem

Reagovat
rave

Já doufám, že se brzo vrátí Gomez a už se mu budou vyhýbat další zranění. Na začátku sezóny jim to s Van Dijkem šlapalo. Ale jestli bude pořád tak IP, tak budeme muset řešit někoho do základu no.

Reagovat
Bandita_Harry

Kridlo bude Wilson Treba hrota Sturridge je sice kvalitka ale ten zahra dobre tak proti Chelsea a PSG a bezne ligove zapasy ma na salame... Bud niekoho kupit alebo nechat Origiho ako dvojku a dat mu priestor goly ten chalan davat vie no nieje to zrejme ten typ ktoreho chce Jurgen... mozno zaradit do kadru aj Grujica miesto Lallanu a ako vravis este nejaka kvalita na post Bek/Stoper

Reagovat
Melda

Přesně, ať už hraje Wilson.Studge i Origiho bych se zbavil, mě do toho systému prostě neladí.

Reagovat
Bandita_Harry

to nie ale su situacie kedy sa da vyuzit a aj zapasy ak sa mu prisposobi trosku aj hra moze byt uzitocny...

Reagovat
Kepy_FCB

Kéž by vypadli oba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Nejvíc nesympatické týmy ve vyřazovačce. Především bavoři.

Reagovat
Bandita_Harry

nemas vkus, co uz

Reagovat
Malresi

Vy cules ste z nas strašně dosrati

Reagovat
Kepy_FCB

To je možný. Co je cules?

Reagovat
Malresi

Fans Barcy

Reagovat
Visca el barca

A na to si přišel kde?

Reagovat
Malresi

Z reakcií? Logicky? Nie len tu a nie len dnes, ale všeobecne. Nadraďujete sa, pritom, kde ste? Ste na tom v porovnaní s Realom daleko horšie všeobecne aj momentalne ako my oproti United. Nechápem vás. Ja mám Barcu rád, ale kvôli vašim kokotkom soplavym asi zmenim nazor. Je tam aj kopec pohodakov ako ADM, Hristo napr. a isto este niekto, len ma nenapadaju teraz, ale vy skatulkujete Pool kvoli pár fans, ktorí sú decká.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Verim, ze vstrelime minimalne gol, vyhru nebo remiz si netroufam tipovat, ikdyz by to samozrejme bylo super. Forma je takova vselijaka. Ale muze nas tesit, ze jsme zatim ve hre o titiul na vsech frontach

Reagovat
Malresi

Vyhrame aj bez VVD. 3:1... Presadi sa Máne, Salah 2x a za FCB Lewa

Reagovat
Melda

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem bych se nedivil kdyby do QF nepostoupil ani jeden německý tým. Tady to bude rozhodně nejtěsnější. Přeju Bayernu. Pokud by na to přišlo, raději bych byl, kdyby Spurs narazili na ně, než na Liverpool.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele