Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po svých slavných rodičích Chantal Poullain (67) a Bolkovi Polívkovi (74) zdědil mnoho talentu. Nyní stojí před Vladimírem Polívkou příležitost zúčastnit se projektu Roztančené jeviště, kde má za úkol naučit se a předvést na jevišti dva tance. Když jsme se s ním potkali na tiskovce projektu, ptali jsme se, jak mu to jde. Je přirozený taneční talent?

„Jedná se o mé první organizované tančení. Je pravda, že tancuju rád, ale neorganizovaně obklopený lidma,” říká.

Hrál jsem divadlo, ve kterém jsem tančil, působil jsem v muzikálech, dokonce jsem točil muzikálový film. Vždycky to bylo ale dobře schované. Choreografie byla přizpůsobená pro divadelníky, kteří dělají tanec a nikoli pro tanečníky, kteří dělají divadlo. V tomto projektu se já musím přizpůsobit tanečnici,” říká sympatický herec, jehož taneční partnerkou je Dita Tuháčková.

Zatím se herec na tanečním parketu necítí pevný v kramflecích a sám si uvědomuje, že mu chybí pružnost. „Jsem taková tvrdší povaha. Je těžké najít latinskoamerický pohyb. Ten sebe milující pocit, který k tomu patří. Já jsem totiž spíš typ vhodný pro standard, ale vylosoval jsem si latinu. Takže výstřih a jdeme na to,” vtipkoval Vladimír.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám