Fotbalista Matoušek opouští Slavii. Do konce sezony bude hostovat v Příbrami

Fotbalový záložník či útočník Jan Matoušek odchází ze Slavie na hostování do Příbrami, odkud v létě přišel. Klub o tom informoval na svém webu.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání 2. kola první fotbalové ligy mezi 1. FK Příbram a Bohemians Praha 1905. Ze vstřeleného gólu se raduje Jan Matoušek z Příbrami.

Utkání 2. kola první fotbalové ligy mezi 1. FK Příbram a Bohemians Praha 1905. Ze vstřeleného gólu se raduje Jan Matoušek z Příbrami. | Foto: Miroslav Chaloupka | Zdroj: ČTK

Stál 40 milionů, góly ale nedává. Spoluhráči ze Slavie ale věří, že Matoušek bude špička

Číst článek

Dvacetiletý mládežnický reprezentant přišel do Slavie minulý rok v srpnu. Původně měl v Příbrami zůstat na hostování, ale vinou velkého počtu zraněných hráčů si ho Slavia předčasně stáhla. V poslední době se mu však nedostávalo potřebného herního vytížení a klub ho tak opět uvolnil.

„Jsme rádi, že se můžeme vrátit k původnímu plánu rozvoje Honzy Matouška. Tedy, že bude pravidelně hrát první ligu v Příbrami. Na podzim jsme jej museli v rozporu s tímto plánem stáhnout do Slavie, protože si to vyžádala zranění řady našich hráčů,uvedl sportovní ředitel Slavie Jan Nezmar na klubovém webu.

Zápůjčku si pochvaluje i Příbram, jejíž je hráč odchovancem: „Jsme moc rádi, že se nám podařilo Honzu získat zpátky. Doufám, že naše spolupráce naváže tam, kde nedávno skončila. Toto hostování může pomoci nejen našemu klubu, ale i Honzovi. To by byla ta nejlepší varianta,“ řekl pro web příbramského klubu statutární ředitel Jan Starka.

Jan Matoušek stráví jaro na hostování v Příbrami!
💬"Vracíme se k původnímu plánu jeho rozvoje," okomentoval odchod na hostování sportovní ředitel Jan Nezmar.
ℹVíce informací v článku ⤵
slavia.cz/clanek.asp?id=…

15:32 – 18. 02. 2019

2 79

Matoušek odehrál v sešívaném dresu sedm ligových zápasů, ve kterých se branky nedočkal. Zároveň zasáhl do čtyř zápasů Evropské ligy, kde gólem do sítě Kodaně pomohl vršovickému klubu k postupu ze skupiny.

 

krb Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme