Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dukla padla se Vsetínem i počtvrté, z valašského ledu veze těsnou prohru 2:1

Ne a ne ten Vsetín porazit. Hokejisté Dukly ani napočtvrté během této sezóny neodcházeli ze souboje s Valachy s úsměvy na tváři. Ve vyrovnané bitvě inkasovali v závěru a domů na Vysočinu si vezou prohru 2:1. Dva zápasy před koncem základní části však o svoji výsadní pozici v první lize už nemohou přijít.

Prolomit vsetínské prokletí se pokusila Dukla v posledním vzájemném utkání. Na trefu Kucharczyka z přesilovky odpověděl za 41 sekund Lukáš Anděl. Tahaná pokračovala až do samotného závěru, kdy střídavě měly navrch oba týmy, na obou stranách předváděli solidní výkony taktéž gólmani.

Už to vypadalo na prodlužování hokejového večera, když tři a půl minuty před koncem základní hrací doby rozhodl pro Lundströma smolným gólem domácí Rác a Dukla už nenašla odpověď. Do konce základní části sehraje Jihlava ještě dva zápasy - doma proti Benátkám a na Slavii, přičemž může vyhlížet soupeře pro play-off, kterým bude tým na osmém místě tabulky.

VHK Robe Vsetín - HC Dukla Jihlava 2:1 (1:1, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 16. Kucharczyk (Rác, Theoret), 57. Rác (Jeřábek, Březina) – 17. Anděl (Holý). 

Rozhodčí: Doležal, Přikryl – Bosák, Maštalíř. Diváci: 3270.

Vsetín: Šelepněv – Mikuš, Drtina, Slováček, Teper, Frolo, Hryciow, Jeřábek – Theoret, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Karafiát – Březina, Šilhavý, Vítek.

Jihlava: Lundström – Kajínek, Pohl, Štebih, Matějíček, Suchánek, Holý, Půža – Anděl, Skořepa, Pekr – Dostálek, Werbik, Čachotský – Jiránek, Zeman, Bezúch – Harkabus, Hlinka, Klíma.

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Vsetín, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, VHK Vsetín, Kraj Vysočina, HC Slavia Praha, Benátky

Dukla padla se Vsetínem i počtvrté, z valašského ledu veze těsnou prohru 2:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.