LaLiga - souhrn 24. kola

15.02.2019, 22:56, aktualizováno 18.02.2019, 22:54
Komentáře a souhrny
Real Madrid senzačně prohrál doma s Gironou a přišel o druhé místo, kde ho po výhře v malém derby nad Rayem vystřídalo Atlético. Barcelona přetlačila Valladolid a pojistila si vedení v tabulce. Valencia se rozešla bez branek s Espanyolem, Villarreal přehrál nevýraznou Sevillu. Tři body z pondělní dohrávky zapsalo Bilbao...

SD Huesca - Athletic Bilbao 0:1

18.02.2019 21:00

Góly: 19. Raúl García (pen.)

Athletic Bilbao zvládl dohrávku na půdě Huescy a po výhře 1:0 se posunul na jedenácté místo, sedm bodů od sestupových pozic. Huesca zůstává poslední, byť ligový zápas prohrála po měsíci. Jedinou trefu obstaral z pokutového kopu zkušený Raúl García.

Na stadionu El Alcoraz se utkaly dva celky s dobrou aktuální formou. Huesca neprohrála už tři ligová klání v řadě a navíc přitom neinkasovala. Bilbao zase za posledních deset kol prohrálo jen dvakrát a před týdnem dokázalo urvat bod s vedoucí Barcelonou.

V sázce byly důležité body a nutno podotknout, že zápas byl hodně vyrovnaný a nakonec vyhrál šťastnější celek. Domácí měli první šanci zápasu a dokonce i jako první skórovali, jenomže gól Ezequiela Ávily nemohl pro metrový ofsajd v žádném případě platit. Bilbao pak z následné akce získalo pokutový kop za faul Grandeho a velezkušený Raúl García ho bezpečně proměnil. Baskové v prvním poločase ještě jednou zahrozili, když ve 31.minutě pálil z mírného úhlu jen do náruče Santamaríi Iňaki Williams.

Huesca se ani po změně stran nemohla dostat do tempa a vlastně jedinou šanci na vyrovnání v 77.minutě zahodila. Ferreira se zasekávačkou zbavil obránce a pak tvrdě vypálil jen do Herrerína, který pokus zneškodnil. Bilbao zvýšit nedokázalo, ale mrzet ho to vůbec nemusí, protože i tak dotáhlo výsledek do vítězného konce.

Více informací k zápasu

Real Betis - Deportivo Alavés 1:1

17.02.2019 20:45

Góly: 15. Giovani Lo Celso - 28. Guillermo Maripán

Domácí Betis podle předpokladů remizoval na svém stadionu s Alavésem a oba celky se tak drží v těsném závěsu za pohárovými příčkami. Diváci mohli vidět góly pouze v první půli, přičemž oba celky nepředvedly nejatraktivnější podívanou a po většinu utkání se hrálo daleko od obou branek.

Začátek první půle nabídl divákům spíše přetahovanou o balon a několik náznaků kombinace na kopačkách domácích hráčů. Běžela 15. minuta utkání, když domácí William Carvalho táhl míč středem hřiště a krásnou přihrávkou našel před sebou Jesého. Jeho střelu dokázal vyrazit hostující gólman Pacheco pouze před sebe, kde se k míči jako první prodral Lo Celso a ranou pod břevno uklidil míč do sítě. Domácí vedli 1:0.

Zbytek první půle vypadal následovně: Betis se nikam nehnal a Alavés byl i nadále spíše pasivní. Na domácí straně se vepředu opět připomenul Jesé, který si na hraně ofsajdu převzal míč a dostal se až ke střele, která však skončila na pravé tyči. Alavés přečkal tento kritický moment a ve 28. minutě rozehrál standardku z poloviny hřiště. Zpočátku nevinně vyhlížející centr způsobil uvnitř vápna chaos, který skončil hlavičkou Navarra. Do jeho pokusu se ještě opřel Guillermo Maripán a nedal domácímu Lopézovi žádnou šanci. Deportivo tedy dokázalo srovnat na 1:1.

Druhá půle nepřinesla žádné herní zlepšení ani od jednoho celku. Další výraznější ohrožení branky přišlo až po přímém volném kopu domácího Sergia Canalese v 69. minutě, který proletěl jen těsně nad břevnem.

Vyrovnaný výsledek spíše nahrával hostům, kteří zbytečně neriskovali a hráli ze zabezpečené obrany. Poslední výrazné ohrožení branky přineslo až nastavení. V něm se k hlavičce dostal domácí Morón, avšak nasměroval míč přímo do gólmana Pacheca. Neatraktivní duel tak skončil očekávanou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Sevilla FC 3:0

17.02.2019 18:30

Góly: 20. Álvaro González, 45. Karl Toko Ekambi, 86. Alfonso Pedraza

Velmi důležitého vítězství dosáhl Villarreal. Žlutá ponorka doma zabrala a poprvé od 25. listopadu loňského roku zvítězila. V souboji s dalším pohárovým účastníkem Sevillou se prosadila třikrát, když Tomáše Vaclíka postupně překonali González, Ekambi a Pedraza. Sevilla sice stále zůstává na čtvrtém místě, ovšem už se musí hodně otáčet.

Villarreal i Sevilla měly za sebou venkovní výhry v Evropské lize, Žlutá ponorka vyhrála na půdě Sportingu, Sevilla pak stejným výsledkem, tedy 1:0, zvítězila v Římě na Laziu. Tři body ze vzájemného utkání potřebovaly obě strany, Villarreal bojuje o záchranu, Sevilla zase o Ligu mistrů.

Domácí byli v prvním poločase o něco lepším týmem, který se ve 20. minutě dostali do vedení. Na Cazorlův rohový kop si na malém vápně vyskočil Álvaro González a hlavou poprvé překonal Tomáše Vaclíka. Sevilla okamžitě přepnula na vyšší obrátky a domácí zatlačila. Ve 24. minutě musel Villarreal poprvé střídat, zraněného stopera Boneru nahradil Mori a na hře to přeci jenom bylo znát. Sevilla měla dobré příležitosti na vyrovnání, Munirovu střelu vyškrábl Asenjo a chvíli na to Munir zakončoval vedle. Villarreal byl v prvním poločase dost efektivní a v nastavení zvýšil náskok na rozdíl dvou branek. Bacca po pěkné průnikové přihrávce patou sklepl balón pro Ekambiho, který ho uklidil k tyči.

Los Rojiblancos museli o přestávce reagovat a na hřiště přišli Sarabia a Ben Yedder. Hosté díky nim zvýšili úsilí, byli lepší, jenomže Žlutá ponorka se velmi dobře bránila. Tlak Sevilly nepřinášel žádné ovoce a Villarreal v závěrečných minutách definitivně rozhodl. Už do otevřené obrany vlétl Alfonso Pedraza a přízemní střelou na vzdálenější tyč potřetí překonal Tomáše Vaclíka. Domácí mohli vyhrát ještě vyšším rozdílem, ale Vaclíka minutu před koncem zachránila po střele Ekambiho tyčka.

Villarreal konečně zvítězil, ale nadále zůstává v sestupovém pásmu. Sevilla je čtvrtá, ovšem za svými zády už má celou řadu pronásledovatelů, takže se bude muset ohánět.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Espanyol Barcelona 0:0

17.02.2019 16:15

Góly: -

Valencia sice neprohrála už sedmý soutěžní zápas v řadě, ale domácí remíza 0:0 s Espanyolem je ztrátou. Marcelinovi hoši se v případě vítězství mohli přiblížit pohárové Evropě, jenomže recept na obranu Espanyolu prostě nenašli.

Los Che dokázali ve čtvrtek zvítězit v Celtic Parku, ale na výkon z Evropské ligy doma nenavázali. Začátek utkání sice byl výhradně v jejich režii, ale Espanyol dokázal úvodní nápor ustát. Měl i štěstí, když po půlhodině hry orazítkoval tyčku rozeběhnutý Gameiro. Jednalo se o největší příležitost v prvním poločase. Espanyol po Gameirově tyčce vyrovnal hru a také se dokázal dostat do blízkosti Neta, avšak bez zakončení.

Domácí začali dobře i druhý poločas a po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle Ezequiel Garay. Kouč Marcelino sáhl po hodině hry k prvnímu střídání a na hrací plochu poslal Goncala Guedese. V 62.minutě měla Valencia třetí velkou gólovku, prostor ke střele si našel Dani Parejo a Diego López musel předvést výtečný zákrok. O dvě minuty později pak zkoušel stříhat nůžkami Gameiro, ale zase netrefil branku.

Tempo zápasu pak hodně opadlo a i když se Valencia snažila útočit, zbytečně kazila nepřesnostmi. Espanyol brankáře Neta nedokázal ani jednou plně zaměstnat, oba celky měly za celé utkání jen jednu střelu na branku, takže konečný výsledek 0:0 se jeví jako spravedlivý.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Girona FC 1:2

17.02.2019 12:00

Góly: 25. Casemiro - 65. Cristhian Stuani (pen.), 75. Cristian Portu

Real Madrid po slibné sérii výher nečekaně vybouchl a trápící se Gironě doma podlehl 1:2. Přitom domácí se v prvním poločase ujali vedení, ale po změně stran dvakrát inkasovali a v závěru ještě přišli o Sergia Ramose, který uviděl červenou kartu. Góly Katalánců zařídili obvyklí střelci Cristhian Stuani a Cristian Portugués.

Solariho svěřenci měli za sebou sérii výborných výsledků, včetně středečního triumfu na hřišti Ajaxu Amsterdam a obecně se předpokládalo, že Girona nebude žádný problém. Real navíc potřeboval vyhrát, aby se vrátil na druhé místo před městského rivala Atlético.

Real byl na Santiago Bernabéu lepší, měl více ze hry a vytvářel si šance. Tu vůbec první v 18. minutě Lucas Vázquez, který se šikovně zbavil obránce a chytrým obloučkem zkusil překvapit připraveného Bunúa. Brankář Girony dobře zasáhl a připsal si první těžší zákrok. O chvíli později už se Real chopil vedení, Bunúa vyboxoval balón jen ke Kroosovi, který vrátil centr do šestnáctky a Casemiro hlavou rozvlnil síť. Madridský celek dominoval a Gironu vůbec k ničemu nepouštěl, další gól však nepřidal, takže si do poločasu nesl jen těsný náskok.

Bílý balet věděl, že musí zápas s Gironou co nejrychleji rozhodnout druhou brankou a i po změně stran začal aktivně, nicméně do příležitosti se nedostal. Po hodině hry Girona poprvé vystrčila růžky a po centru zprava nebezpečně hlavičkoval Lozano, Courtois balón vyrazil a z dorážky trestuhodně přestřelil Aleix García! O pět minut později už ale bylo zle. Sergio Ramos zahrál ve vápně rukou, což neuniklo zraku sudího Cuadry a penalta byla na světě. Cristhian Stuani zvolil střelu doprostřed, zatímco Courtois se pohnul do strany, takže Girona srovnala na 1:1.

Real po inkasované brance úplně vypadl z tempa a Girony najednou bylo plné hřiště. García pumelenicí orazítkoval břevno a čtvrthodinu před koncem zmrazil domácí publikum Cristian Portugués. Katalánci po zisku balónu rychle přešli do útoku, Lozano pak zkoušel obstřelit Courtoise, který jeho pokus vyrazil a dorážející Portugués už měl snadnou úlohu.

Solariho svěřenci měli čtvrthodinu na to, aby s výsledkem něco udělali. Vinícius Júnior v dobré možnosti střílel těsně vedle a Bale poté, co se dostal za obranu, zblízka trefil jen Bunúa. Konec nadějím udělal Sergio Ramos, jenž zahrál nebezpečně nohou ve vzduchu, přičemž trefil protihráče, takže nemohlo následovat nic jiného, než druhá žlutá karta a tedy odchod do šaten. Real Madrid senzačně podlehl Gironě 1:2 a zůstal na třetím místě.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Valladolid 1:0

16.02.2019 20:45

Góly: 43. Lionel Messi (pen.)

Barcelona po třech soutěžních remízách vyhrála, byť Valladolidu vstřelila jediný gól a navíc z pokutového kopu. Katalánce v podstatě celý zápas deptal brankář Masip, který dokonce jednu penaltu Messimu chytil. Argentinská superstar se však ze značky pokutového kopu v prvním poločase jednou prosadila.

Už bylo na čase. Barcelona v lize dvakrát v řadě remizovala a připočteme-li k tomu i remízu v Copa del Rey, jsou to už tři soutěžní zápasy bez vítězství. Barca byla v souboji s Valladolidem jasný favorit a mnozí možná očekávali její výraznější vítězství. Valladolid si na Camp Nou nevytvořil žádnou brankovou příležitost a celý zápas ho držel brankář Masip.

Svěřenci Ernesta Valverdeho se rozjížděli zlehka a ještě dodejme, že vedle Messiho a Dembélého nastoupil Kevin-Prince Boateng, ghanský fotbalista přišel v lednovém přestupovém období ze Sassuola. Valladolid velmi zodpovědně bránil a vlastně v prvním poločase Barce až na jedinou výjimku nic moc nedovolil. Ve 41. minutě střílel nepřesně Lionel Messi a až minutu před koncem zahrávali domácí první pokutový kop. Míchel ve vápně sáhl po Piquém a sudí měl okamžitě jasno. Lionel Messi penaltu střelou k tyči proměnil, ale moc nescházelo, aby jí Masip chytil. Valladolid mohl do šaten vyrovnat, ale hrozící nebezpečí na poslední chvíli odvrátil Piqué.

Druhý poločas začal šancemi na obou stranách. Nejprve střílel vedle Sergio Guardiola a na druhé straně vytáhl po Messiho střele fantastický zákrok Masip. O chvíli později Masip vystínoval při samostatném úniku Boatenga a ghanský fotbalista následně odešel střídat. Nový muž na hřišti Luis Suárez se okamžitě dostal do tutovky, ale znovu výborně zasáhl Masip, jenž si poradil i s Messiho dorážkou.

Vrchol Masipova výkonu přišel devět minut před koncem, kdy sudí Juan Martínez nařídil po faulu na Coutinha druhý pokutový kop. Lionel Messi zvolil stejnou stranu jako v případě prvního pokusu a Masip tam znovu skočil a tentokrát už penaltu vyrazil. Messi ještě dorážel, ale to už pro brankáře Valladolidu nebyl problém. Barcelona pálila jednu šanci za druhou a ve třetí minutě zazdil tutovku i Suárez, pochopitelně s přispěním výtečného zákroku Masipa. Barcelona i tak vyhrála a pojistila si první místo před madridskými konkurenty.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - CD Leganés 3:0

16.02.2019 18:30

Góly: 50. Mikel Oyarzabal, 59. Mikel Oyarzabal, 75. Willian José

Už sedmý zápas bez porážky zaznamenal Real Sociedad. Baskický celek vsítil po změně stran tři branky a po výhře 3:0 nad Leganésem poskočil na sedmé místo tabulky. Dvakrát se prosadil Mikel Oyarzabal a skóre upravil do konečné podoby Willian José.

Domácí tým se před zápasem pyšnil dobrou formou a ani Leganés na tom nebyl špatně. Los Pepineros dvakrát v řadě zvítězili a věřili si i na Anoetě, kde je to těžké pro každý tým. Baskové byli o něco aktivnější a ve 13. minutě mohli poprvé skórovat. Willian José pelášil sám na Cuállara, brankář Leganésu hodně vyběhl z branky a balón nezasáhl, nicméně Williana Josého vychýlil a Siovas pak dokázal balón odkopnout do bezpečí. Obrovskou šanci si vytvořil i Leganés. Braithwaite zakončoval po přihrávce En-Nesyriho skrze pokutovým územím jen do tyče! To byly největší šance prvního poločasu, který jinak nabídl vyrovnanou podívanou.

To nejdůležitější přichystala až druhá půle. Real Sociedad začal po obrátce hodně aktivně a brzy slavil první branku. Nejprve Cuéllar skvěle vychytal debutanta Álexe Solu, ale krátce na to inkasoval. Januzaj svým centrem našel na vzdálenější tyči Mikela Oyarzabala a ten hlavou zajistil domácím vedení.

O pět minut později pálil těsně nad En-Nesyri a za další čtyři minuty Leganés podruhé inkasoval. Mikel Oyarzabal se dostal uvnitř vápna k dorážce a doslova propálil vše, co mu stálo v cestě. Leganés měl i dost smůly, protože En-Nesyriho další tutovku výborně kryl Rulli. Definitivní jistotu vítězství dal Baskům Willian José, čtvrthodinu před koncem si naskočil na centr a hlavou poslal balón ke vzdálenější tyči. V poslední velké příležitosti ještě selhal Januzaj, ale to domácí nemuselo mrzet. Real Sociedad vyhrál 3:0 a posunul se na sedmé místo.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Atlético Madrid 0:1

16.02.2019 16:15

Góly: 74. Antoine Griezmann

Atlético Madrid dalo zapomenout na dvě porážky v řadě a ze hřiště Raya si odváží všechny body za nejtěsnější vítězství. Malé madridské derby rozhodl až čtvrthodinu před koncem obvyklý spasitel těžkých zápasů Antoine Griezmann. Rayo nebylo horší, ale své šance nedokázalo proměnit.

Svěřenci Diega Simeoneho se museli vypořádat s dvěma porážkami v řadě. Atlético postupně nezvládlo zápas s Betisem i derby s Realem Madrid a kleslo na třetí pozici. V dalším madridském derby ale chtělo uspět, tím spíše, že Vallecano hraje o záchranu.

Domácí tým hrál dobře, o žádné trvalejší převaze Atletů nemohla být řeč. Vůbec první střelu na branku vyslal v bojovném utkání až po půlhodině hry De Tomás, ale Jan Oblak jeho přízemní střelu kryl. Bohužel pro diváky na stadionu de Vallecas to bylo všechno.

Atlético potřebovalo po změně stran výrazně přidat, jinak mohlo těžko pomýšlet na všechny body. První šanci druhého poločasu měli opět na svědomí domácí. Raúl De Tomás se zničehonic objevil za obranou Colchoneros, ale střela z voleje mu vůbec nesedla a Oblak balón schoval v náruči. Po hodině hry už Simeone musel zasáhnout a na hrací plochu poslal Lemara s Diegem Costou, jenže do třetice mělo gólovku opět Rayo a znovu De Tomás. Dvacet minut před koncem byl před Oblakem úplně sám, ale slovinský brankář se mu vrhl pod nohy a dalším výborným zákrokem prokázal své obrovské kvality.

Hosté hrající v modré pak předvedli vysokou efektivitu. V 76. minutě sklepl Morata balón pro Griezmanna a ten těžkou střelou se štěstím překonal brankáře Dimitrievskiho. Výsledek byl pro Rayo krutý, domácí se ve zbytku zápasu snažili o vyrovnání, ale zkušený soupeř už nic nepovolil a madridské derby nakonec jedinou brankou ovládl.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Levante UD 1:4

16.02.2019 13:00

Góly: 88. Brais Méndez (pen.) - 20. José Luis Morales, 40. Coke, 62. José Luis Morales, 89. Borja Mayoral

Celta Vigo předvedla na domácí půdě hrůzostrašný výkon, kterým své fanoušky musela pořádně naštvat. Od Levante totiž dostala čtyři branky! Z části za to mohlo i vyloučení Ryada Boudebouze na začátku druhé půle.

Tak tohle se Celtě rozhodně nepovedlo. Po velmi špatném výkonu si připsala těžký úder od Levante a brankář Blanco i přes několik výtečných zákroků musel lovit míč ze sítě hned čtyřikrát. Prakticky od prvních minut bylo vidět, že dnes to rozhodně není den Celty. Její hráči působili bojácným dojmem a několikrát zbytečně ztráceli míč. Do prvního zakončení se dostal Borja Mayoral, jemuž ale rána nesedla.

Ve dvacáté minutě už se ani brankář Blanco přes svoji snahu nedokázal postarat o čisté konto. Rochina totiž našel brilantní nahrávkou do vápna nabíhajícího kolegu Josého Luise Moralese, který před vybíhajícím Blancem nezaváhal a prostřelil ho!

Blanco následně musel likvidovat šanci Simona, ale to zvládl výborně a míč vyrazil na roh. Jeho obránci mu dnes moc nepomáhali. Deset minut před koncem první půle se do šance na opačné straně prodral obránce Mallo, jenže tomu po kombinaci na jeden dotyk sebral úsměv brankář Fernández.

Usmívat se naopak mohli hosté, protože do šaten odcházeli za stavu 2:0. Bardhi z rohu hřiště posadil míč na hlavu Cokeho, který se nemýlil a brankář Blanco letěl vzduchem marně.

Pokud chtěl domácí trenér se zápasem něco udělat a namotivovat hráče, čáru přes rozpočet mu udělal Ryad Boudebouz. Ten ve 49. minutě zcela brutálně a zbytečně zajel do protihráče a ihned byl vyloučen! Celta dohrávala v deseti a Levante se rozjelo. Po hodině hry dostal míč do uličky José Luis Morales a jemně nasměroval míč k tyči, čímž potrestal další špatný tah domácí obrany.

Celta se sice snažila a v závěru utkání několikrát zahrozila, ale na výsledku moc nezměnila. Střídající Doucouré sice fauloval a mladík Brais Méndez proměnil penaltu, čímž snížil, ale poslední slovo mělo znovu Levante. Bardhi našel další průnikovou nahrávkou do vápna Borju Mayorala, který nasadil brankáři jesle - 4:1 pro hosty.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Getafe CF 2:2

15.02.2019 21:00

Góly: 67. Charles (pen.), 80. Charles - 37. Jaime Mata, 52. Dimitri Foulquier

Getafe na hřišti Eibaru promarnilo možnost posunout se na čtvrté místo a dobře rozehrané utkání nakonec dovedlo jen do remízového konce. Madridský celek vedl na stadionu Municipal de Ipurua už o dvě branky, ale domácí spasil dvougólový Charles.

Hostující tým se mohl v případě vítězství posunout na lukrativní čtvrté místo před Sevillu, ale v Eibaru měl obtížného protivníka. Domácí v nové roce prohráli jen na Camp Nou s Barcelonou, jinak zápas co zápas bodují.

Eibar vstoupil i do tohoto utkání dobře a v první půlhodině měl více ze hry. Pozdější hvězda utkání Charles se divákům připomenul již ve 13.minutě přízemní střelou, kterou Soria v pohodě lapil. Eibar udával tempo hry, jenomže ve 37.minutě překvapivě jako první inkasoval. Oliveira šikovnou kolmicí vysunul za obranu Jaimeho Matu, který vyběhnutého Riesga přehodil a poslal madridský celek do vedení. Eibar byl velice blízko vyrovnání ve 41.minutě, kdy se na zadní tyči objevil Sergi Enrich, ale propadlý balón nedokázal usměrnit do prázdné branky.

Domácí tým si možná nezasloužil první poločas prohrál, jenomže od hostů dostal lekci z produktivity. A nejen v prvním poločase, v 52.minutě vyslal přesně z hranice pokutového území technickou střelu k tyči Dimitri Foulquier a Getafe vedlo na stadionu Ipurua už 2:0. Tento výsledek samozřejmě Getafe posílal na čtvrté místo před Sevillu, jenomže do konce utkání pořád zbývala spousta času a Eibar se nevzdával.

Tím spíš, že po hodině hry měl možnost pokutového kopu. Sudí si všimnul Dakomanovo hraní rukou, což si následně u videa ověřil a nařízenou penaltu suverénně proměnil Charles. Eibaru se vlila do žil nová krev a Getafe se najednou muselo strachovat o výsledek. Deset minut před koncem pak bylo dílo dokonáno, Cabrera zahrál v dobrém úmyslu malou domů, jenomže si vůbec nevšiml Charlese a ten zblízka druhou brankou v zápase srovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona24166261:2354
2.Atlético Madrid24138334:1747
3.Real Madrid24143741:2945
4.Sevilla FC24107738:2837
5.Getafe CF2499630:2136
6.Deportivo Alavés24106825:2836
7.Real Sociedad2497830:2534
8.Real Betis2496927:3033
9.Valencia CF24614424:2032
10.SD Eibar24710733:3431
11.Athletic Bilbao24612624:2830
12.Levante UD24861036:4330
13.CD Leganés2478925:3029
14.Espanyol Barcelona24851127:3729
15.Girona FC2469925:3427
16.Real Valladolid24681019:2926
17.Celta Vigo24661236:4324
18.Villarreal CF24411926:3123
19.Rayo Vallecano24651327:4123
20.SD Huesca24461423:4018

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (350)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele