Stick To Your Guns přivezou svou divokou show na Flédu

Stick To Your Guns - Rock for People 2018 | Foto: Michael Klemm, MonsterMusic

Pokud někdo přišel o hardcore punkovou nálož, která před pár měsíci rozproudila krev v žilách návštěvníkům Rock For People, může si tuto parádu vynahradit. Americká kapela dorazí v dubnu na Flédu.

Stick To Your Guns začali svou kariéru s albem For What It’s Worth v roce 2005. Od té doby se sice sestava podstatně změnila (z té původní zbývá jen zpěvák Jesse Barnett), ale zbývající pětice už spolu také hraje pár let pohromadě a je to na nich poznat. Jejich poslední album True View vyšlo v roce 2017 a Barnett o něm prohlásil, že je mixem jejich předešlých desek. Kombinuje totiž jak tvrdší tvorbu z počátků skupiny, tak i melodičtější a zpěvné pasáže, které byly znatelné až spíše v novějších počinech.

Čtěte také: Skillet a Volbeat uzavřeli letošní Rock for People

Svou nezměrnou energii ukazují nejen na studiovkách, ale hlavně při shows. O tom jsme se mohli přesvědčit na loňském Rock for People. Podobně bouřlivé koncerty umí odpálit i německá partička Nasty, která přijede jako support. Ty pak ještě doplní kapela Get The Shot. 

Čtěte také: Architects ve Foru Karlín: Plameny, strhující vizuální show a peklo na pódiu i v hledišti

S touto našlapanou dvojicí přijedou Stick To your Guns na brněnskou Flédu 17. dubna. Vstupenky jsou k zakoupení v síti GoOut.


Napište komentář

Václav Pilka
O Václav Pilka 275 Článků
Jsem absolvent literární tvorby a hudba je pro mě obrovská část života. Protože ale nikde nehraju, tak o ní alespoň píšu. Žánrově se skoro vůbec nevymezuju, takže mám rád třeba Enter Shikari, Architects, Charli XCX, Little Simz, Pussy Riot nebo The 1975. Vedu mimo jiné i portál o méně populárních interpretech justlisten.cz