Moje šťastná hvězda

Pavel Trávníček: Ženy mu nedají pokoj a vrhají se na něj

Filmový princ Pavel Trávníček (68) je už 10 let ve šťastném manželství s Monikou Fialkovou (33). Tím pádem je pochopitelné, že žijí v jedné domácnosti, a navíc spolu ještě pracují. Spousta lidí se jich ptá, jak spolu mohou být téměř 24 hodin denně a nelézt si na nervy.

„Je to o spolupráci, ne o tom lézt si na nervy,“ vysvětluje jejich profesní vztah Trávníček. Manželský pár má společně malého syna Maxmiliána (2), o kterého se delší dobu snažili. Nicméně i přesto, že má Trávníček fungující rodinu, se k němu jeho obdivovatelky stále hlásí.
Jeho role pohádkového prince se mu stala osudnou a i po tolika letech ho ženy na ulicích poznávají a lichotí mu.

Nežárlí na něj?

Trávníčkovi to je samozřejmě příjemné a pozornost žen si užívá, otázka však je, jestli si to stejně užívá i jeho manželka Monika.

Přece jen i ona okouzlila Trávníčka jako jeho obdivovatelka, takže ví, že možné je všechno. Navíc byl Trávníček už třikrát ženatý a pokaždé to skončilo rozvodem. Sama Monika se k tomuto tématu moc nevyjádřila, zřejmě jí nebylo příjemné rozebírat ženy, které si brousí zuby na jejího manžela. Některé totiž opravdu nemají žádné hranice a fakt, že je ženatý, jim vůbec nevadí.

Čekají po vystoupení

Několikrát se stalo, že si na Trávníčka jeho příznivkyně počkaly po vystoupení a pak se na něj hromadně vrhly. Chtěly podpisy, fotky a některé také toužily po vřelém objetí. Nejčastěji se tyto „vyčkávačky“ konaly v období Vánoc.

Trávníček v divadle hrál představení Tři oříšky pro Popelku, protože je to přece jen vánoční klasika. Téměř po každém vystoupení si chtěl jít herec odpočinout, ale venku ho čekal dav obdivovatelek, kterým se pochopitelně musel věnovat. I kdyby se Trávníček rozhodl jít do důchodu, jeho fanynky si ho najdou úplně kdekoli. Zřejmě se klidu a pohody dočká až za pěkně dlouhou dobu, ale víc to asi bude v tomto případě vadit jeho ženě, které se žárlivost nevyhnula.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden