Fallout 76 už v Polsku dávají zdarma i ke krytkám na analogové páčky

Snaha o zbavení se Falloutu 76 nebere u obchodníků konce.

Těžký neúspěch Falloutu 76 přináší neustále nové zábavné situace, které ukazují, co všechno jsou prodejci ochotní udělat, aby ze svých pultů dostali nepodařené RPG od Bethesdy. Minulý měsíc jsme se mohli pobavit nad tím, že německé obchody dávali kopii Falloutu 76 k použitému ovladači pro Playstation 4. Teď to ale Poláci dokázali překonat.

V tomto případě jde o takřka nepředstavitelnou nabídku, která nakupující lákala na to, že pokud si koupí kloboučky ke zlepšení úchopu analogových páček na konzolovém ovladači, dostanou zdarma kopii Falloutu 76. Pro představu, podobné kloboučky stojí opravdu pár korun. Běžně se prodávají mezi stem a dvěma sty korunami. 

8b15bcb2-8087-4e8e-af93-834e6e5cabbe

Neúspěch Falloutu 76 se potvrdil hned po jeho vydání, když hra šla do slevy už v měsíci vydání hry. Potom se postupně začala stupňovat snaha prodejců a nyní jsme tak zřejmě došli na vrchol žebříčku nejbizarnějších akcí k Falloutu 76. Bethesda se s rozpačitými reakcemi na multiplayerovou verzi Falloutu setkala hned po jeho oznámení na E3 2018. Od té doby šlo se hrou vše postupně z kopce a její komunita čím dál více skomírala. Navíc se k tomu přidala spousta problémů v čele s ošizenou sběratelskou edicí hry a Bethesda tak tentokrát velmi úspěšně bojuje o titul jednoho z nejhorších vydavatelů roku. 

Diskuze (16) Další článek: Tvrďák Negan dorazí do Tekkenu 7 už na konci února

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,