Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zdeněk Godla alias Franta z Mostu! se topí v dluzích: Na dveře mu neustále klepou exekutoři!

Zdeněk Godla alias Franta z Mostu! se topí v dluzích: Na dveře mu neustále klepou exekutoři!
Zdroj: profimedia
+ Dalších 29 fotografií
dluhy
Ačkoliv se život herce Zdeňka Godly (43) díky seriálu Most! změnil k lepšímu, existují potíže, se kterými mu nově nabytá sláva nepomůže. Seriálový Franta se totiž topí v obrovských dluzích, na krku má celkem 21 exekucí, dluží téměř milion korun a exekutoři mu každou chvíli zaklepou na dveře, aby mu mohli něco zabavit!

Ze Zdeňka Godly se během chvilky stal nejznámější romský herec v Česku. Jeho role Franty v seriálu Most! mu dopomohla k obrovské popularitě a fanoušci ho milují. přízeň veřejnosti ho ale nemůže zbavit exekucí, které tíží jeho život.

Sám Godla se k dluhům staví zodpovědně. "O svých dluzích vím a snažím se je splácet, ale zašlo to tak daleko, že mi u dveří neustále stojí exekutor a stále mi něco zabavuje. Nejstrašnější na tom začíná být to, že ani nevím, kam co jde," sdělil herec serveru blesk.cz. "Chtěli jsme dosáhnout insolvence. Jenže jsem se nevešel do podmínek, a tak mi teď neustále něco zabavují a dluhy stejně jen narůstají," dodal domestikovaný Franta, který celkem dluží 915 935 korun.

Naději pro Zdeňka Godlu je insolvenční novela, kterou podepsal prezident Miloš Zeman (74), a díky které by měla od 1. června 2019 vejít v platnost nová pravidla osobního bankrotu.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy