Naštvaný trenér Viktorie vyzval fanoušky, aby hráče vzali do žižkovských ulic. Pod televizní věží jsou 2 nové posily

Naštvaný trenér Viktorie vyzval fanoušky, aby hráče vzali do žižkovských ulic. Pod televizní věží jsou 2 nové posily
OBSAHUJE VIDEO

Viktoria Žižkov, která má v kádru Bazala, Mashike Sukisu či Batioju, před pár dny překvapivě nestačila na divizní Admiru Praha, kde pomáhá s brankáři bývalý reprezentant Jaromír Blažek a hlavní trenér Miloš Sazima po závěrečném hvizdu zuřil...

"Ani v nejčernějším snu mě nenapadlo, že takhle k zápasu hráči přistoupí. Přeji jim, aby si je vzali fanoušci do žižkovských ulic s jmenovkami na zádech a ukázali jim, jak vypadá život obyčejného člověka," snažil se zůstat slušný nástupce Petra Mikolandy, jehož svěřenci půjdou do jarních bojů FNL z poslední příčky.

Tento týden uzavřela tradiční pražská značky kontrakty s dvojicí fotbalistů, kteří dorazili na hostování a měli by mužstvu pomoci zejména na jaře.

Prvním z nich je osmadvacetiletý brazilský obránce s minulostí v Podbrezové, Vlašimi či Olympii Praha Bernardo Frizoni Da Cruz Diás, který bude na Žižkově působit minimálně do 30. června 2019.

Druhým pak devatenáctiletý útočník Filip Kubala, jehož si Viktorie půjčila ze Slovácka. Mládežnický reprezentant už v nejvyšší tuzemské soutěži zasáhl do 35 zápasů a měl by být okamžitou posilou.