Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

HRŮZNÁ SVĚDECTVÍ okolí: Marečka (†3) se chtěli zbavit, umučili ho, protože jim překážel!

HRŮZNÁ SVĚDECTVÍ okolí: Marečka (†3) se chtěli zbavit, umučili ho, protože jim překážel!
Zdroj: Facebook.com
+ Dalších 20 fotografií
hororová galerie
Případ utýraného Marečka z Loun zdrtil Česko. Chlapeček, který by v březnu oslavil teprve 3. narozeniny, si za svůj krátký život protrpěl spoustu zlého. Především jeho otčím ho podle svědků týral denně a jeho matka s tím vůbec nic nedělala. Podle svědectví, která se objevila na sociální síti, to však vypadá, že je celá situace ještě mnohem horší.

Utýraný Mareček se nedožil ani 3 let. Za jeho smrtí zřejmě stojí dlouhodobé týrání ze strany otčíma Josefa, který o chlapečka típal cigarety, mlátil ho hlava nehlava a matka údajně mlčela proto, že se bála, aby jí Marečka neodebrala sociálka

Marečkova matka Simona vypověděla, že ho jeho otčím Josef bil každý den. Důvodem prý bylo, že ho neposlouchal, a tvrdí, že nevěděla, že to zajde tak daleko. Svědectví komentujících na Facebooku však vypovídá o něčem jiném.

Na sociálních sítích se totiž objevily spekulace, že se Simona a Josef chtěli malého Marečka zbavit. Josef ho prý neměl rád, se Simonou chtěl vlastní dítě a chlapeček jim v tomto plánu překážel. Nejen to, ale i horší svědectví si můžete v celém znění přečíst v galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy