Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rozchod Jágra s Kopřivovou? KONEČNĚ se stala věc, na kterou všichni dlouho čekali!

Rozchod Jágra s Kopřivovou? KONEČNĚ se stala věc, na kterou všichni dlouho čekali!
Zdroj: Showpix
+ Dalších 56 fotografií
Je to tady
Poslal Jaromír Jágr (47) Veroniku Kopřivovou (27) k vodě? V tom, o čem se dlouhé měsíce vášnivě spekulovalo, je konečně jasno!

Když už to vypadalo, že rozchod Jaromíra Jágra (47) a Veroniky Kopřivové (27) je hotová věc, přišel nečekaný zvrat. Kopřivová tak dlouho mlžila, až se konečně odhodlala a vyslala do světa pravdu!

Ještě před týdnem posílala všechny, kdo se zajímali o osud jejího vztahu s Jardou, do patřičných mezí. "Spekulace mě absolutně nezajímají, ať se všichni starají o sebe," řekla eXtra.cz v den Jágrových narozenin rozrušeným hlasem.

Jenže ve skutečnosti nic kamuflovat nemusela, drsnou vztahovou bouři s Jardou se jí totiž podařilo zažehnat. Stále sice platí, že společnou fotku na Instagram nepřidala téměř rok, ale jeho 47. narozeniny strávila s ním. A jak jinak než na ledě, který je Jágrovu srdci nejbližší.

Jako dárek tak od Veroniky dostal její přítomnost. Bývalá striptérka z německého podniku pochybných kvalit dokonce nazula brusle a střílela s ním na branku. Tak to vypadá, že všechny neshody jsou pryč a láska Kopřivové s Jágrem zase jenom pokvete!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy