Chris Hemsworth ztvární Hulka Hogana

Chris Hemsworth ztvární Hulka Hogana

Filmový Thor Chris Hemsworth ulovil do svého portfolia velkých rolí další skvělý přírůstek. V novém filmu totiž ztvární nejslavnějšího wrestlera Hulka Hogana.

15 1
20.2.2019

Chris Hemsworth je v současnosti přední hollywoodskou hvězdou a díky účinkování v Marvel Cinematic Universe, Star Treku či nedávném válečném snímku 12 Strong jej zná bezmála celý svět. V brzké době ho po boku kolegyně Tessy Thompson (Thor 3: Ragnarok) uvidíme i ve spin-offu slavné sci-fi ságy Men in Black s podtitulem International a nyní byl obsazen do hlavní role chystaného životopisu Hulka Hogana s názvem Brother.

Hulk Hogan je bezpochyby jedním z nejvlivnějších a nejznámějších wrestlerů, který stojí za vzestupem wrestlingu a rozšíření jeho popularity mezi masové publikum. Vedle wrestlingové kariéry se Hulk prosadil i ve filmu a kromě roličky v třetím Rockym se objevil i v propadácích Hercules 3D či 3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain. Jeho biografii natočí režisér Todd Phillips a napíše scenárista Scott Silver – tedy tvůrčí duo, jež připravuje nového komiksového Jokera v hlavní roli s Joaquinem Phoenixem. Jediným potvrzeným hercem je zatím představitel Hulka Chris Hemsworth, který už zahájil trénink za účelem nabrání svalové hmoty. Snímku bychom se měli dočkat na začátku roku 2021.

Hulk Hogan ztvárnil mimo jiné i Dia. Foto: Innovate Entertainment

Těšíte se na Hemsworthovo pojetí slavného wrestlera?



Diskuze /4

umrlče

Bude hrát Thora a Hulka zároveň? Nebude to trochu matoucí?

#2 bychuck
21.2.2019 | 10:09:02
bychuck

#1 umrlče: xD XD Hulk Hogan je wrestler :D :D :D pokud to nevíš tak to chce přečíst celé, tady to dokonce píšou :D

21.2.2019 | 11:59:49
Raiden123

Je to Wrestler,ktorý má cez dva metre,ja ho poznám pod menom Terry Hulk Hogan,čo ma prekvapilo,že on to meno má nejak zvláštne,nepoužíva ho tak ako som myslel … https://cs.wikipedia.org/wiki/Hulk_Hogan , jeho Rodné meno je Terry Gene Bollea,preto ho možno poznám pod takým menom,Inde sa uvádza ako Terrence.

Poznámka k Terrymu, dostal množstvo prepadákových hereckých rolí,jednou bola účast na seriáli Thunder in Paradise,kde Thunder bola rozprávajúca loď niečo ako Kitt s Knight Ridera,možno i preto sa to nedalo porovnávať ani zďaleka a hodnotenia od ľudí dopadli veľmi zle.

Nikdy nezabudnem,keď sa „Terry“ postavil ku Silvestrovi Stallonovi a bol skoro o meter vyšší ako on,spomenutý „Rocky 3“ film … :-D Heh tak trocha si i preto neviem predstaviť,ako by Chris Hemsworth mohol hrať Hulk Hogana,ale to asi nevadí,ak má hrať zápasníka,tak to asi vadiť nebude,postavu na to asi má.

21.2.2019 | 13:27:44
Angi

Zrovna před pár dny jsem viděl scénu z Rockyho jak se mladý Stallone bije v ringu právě s Hulkem Hoganam, paráda. =))

21.2.2019 | 13:29:38
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů