Hlavní obsah

Rozchod před porodem! Kdo ze slavných na to zůstal sám?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Aktualizováno

Rozchody nejsou nikdy příjemná záležitost, nicméně o to bolestivější a zoufalejší musí být ve chvíli, kdy muž odejde od těhotné partnerky. V některých případech za to mohly problémy ve vztahu, které vygradovaly, jindy nevěra.

Článek

Bez ohledu na to, zda na tom má větší podíl viny muž, či žena, pokud nastávající maminka zůstane na porod i mateřství sama, není to nic příjemného. Vyprávět by o tom mohly tyto slavné ženy, od kterých odešli otcové jejich dětí dříve, než vůbec stihly porodit.

Heidi Klum (45) a Flavio Briatore (68)

V roce 2004 chodila topmodelka Heidi Klum s Flaviem Briatore, manažerem týmu Renault Formule 1. Ve stejném roce také porodila dceru Helen, jenže Briatore už u porodu nebyl. Krásná maminka ale nezůstala dlouho sama, ještě v témže roce začala být vídána na veřejnosti se zpěvákem Sealem (56), kterého si v roce 2005 vzala, byli spolu devět let. Protože Helen vyrůstala se Sealem odmala, v pěti letech ji oficiálně adoptoval. Nyní děti vychovává Heidi se svým novým, mladším partnerem Tomem Kaulitzem (29). Nejen Heidi má za partnera zajíčka, podívejte se, kdo další ze slavných žen.

Foto: Profimedia.cz

Dceru Helen má Heidi Klum s automobilovým manažerem Flaviem Briatorem Foto: Profimedia.cz

Tereza Vojtková (37) a Roman Vojtek (46)

Velkou vlnu pozornosti, byť nechtěné, si užil herec Roman Vojtek, který odešel od své manželky Terezy v podstatě pár dnů před porodem syna Benedikta (3). Nastávající maminka se z toho zhroutila a skončila na kapačkách, nakonec ale přivedla na svět syna a otec byl i u porodu. Roman Vojtek se snažil posléze vysvětlit, co se v něm událo, proč udělal takový krok. Prý nepočítal, že to dojde tak daleko, že od Terezy odejde pár dnů před porodem, ale prý už to takhle nešlo dál, nebyl šťastný a hledal něco jiného.

Foto: Profimedia.cz

Roman Vojtek manželku Terezu opustil v devátém měsíci Foto: Profimedia.cz

Lucie Borhyová (40) a Nico Papadakis (41)

Na mateřství byla zpočátku sama i Lucie Borhyová. Když čekala v roce 2008 syna Lucase, odešel od ní její tehdejší partner a otec chlapečka řecký podnikatel Nico Papadakis. Dlouho to ale tajila, a když se jí média na partnera ptala, odpovídala vyhýbavě. Podle jejích pozdějších slov, když se svěřila, jak to tenkrát celé bylo, šlo zřejmě o jednostrannou, neopětovanou lásku. Zklamání ve vztazích moderátorka zažila více, tohle byli její osudoví muži. 

Foto: Profimedia.cz

Lucie Borhyová ještě dlouho po porodu hrála šťastnou rodinku Foto: Profimedia.cz

Denise Richards (46) a Charlie Sheen (53)

Sama před porodem se ocitla i herečka Denise Richards v roce 2005, kdy čekala dceru se svým tehdejším manželem Charliem Sheenem. Byla to ale ona, kdo v šestém měsíci těhotenství požádal o rozvod. Mohly za to časté drogové, alkoholové a sexuální eskapády známého komika. Charlie Sheen to Denise Richards dlouho nemohl odpustit a nemluvil o své bývalé příliš pěkně, ona se však útokům na jeho osobu vyhýbala. Vždy také velice podporovala styk jejich dcer s otcem.

Foto: Profimedia.cz

Charlie Sheen sice Denise Richards neopustil, ale o rozvod požádala ona kvůli jeho věčným eskapádám Foto: Profimedia.cz

Nicole Warnecke (28) a Jakub Voráček (29)

Od těhotné partnerky odešel také hokejista Jakub Voráček. S Nicole byl pět let a čekali spolu dítě. Během těhotenství ale nebyl hokejista úplně nejvzornějším manželem, několikrát byl vyfotografován s jinou ženou. Místo toho, aby doma začal sekat latinu, měl údajně říct své partnerce, že se chce vídat i s jinými ženami, a odešel od ní. Nicméně finančně ji a jejich dítě na holičkách nenechal. O syna Jakuba (2) se navíc zajímá a s jeho maminkou se v jeho péči střídají.

Foto: Profimedia.cz

S Američankou Nicole byl hokejista Jakub Voráček pět let, čekali spolu syna, když se s ní rozešel Foto: Profimedia.cz

Kata Sharkey de Solis (37) a Ashley Hicks (55)

Škraloup má v tomto směru i britská královská rodina. (A ne jediný, podívejte se na další eskapády královské rodiny.) Ashley Hicks je bratranec prince Charlese (70) ze strany vévody z Edinburghu – prince Philipa (96). Vloni v létě opustil svoji těhotnou manželku Katu kvůli románku se šéfredaktorkou a zakladatelkou „Cabana magazine“ Martinou Mondadori Sartogo (36). Pikantní na tom je, že tyto dvě ženy jsou (nebo spíše byly) kamarádkami. Slavný designér s modrou krví si z toho těžkou hlavu nedělal. Románek ale dlouho nevydržel.

Foto: Profimedia.cz

Ashley Hicks nepatří mezi ty nejctnostnější muže s modrou krví. Své o tom ví i Kata (na fotografii), kterou opustil během jejího těhotenství, a odešel za milenkouFoto: Profimedia.cz

Markéta Častvaj Plánková (40) a Roman Štolpa (54)

Pamatujete ještě na seriál „Rodinná pouta“? Právě při jeho natáčení se seznámili Roman Štolpa a Markéta Plánková. Nejen seriálový scénář je nahnal navzájem do náruče, párem se stali i v životě, ačkoliv Roman Štopla byl ženatý a měl manželku a dva syny. I přesto ale s Markétou Plánkovou také začal plánovat rodinu. Když ale herečka otěhotněla, opustil ji. Krásná maminka však sama dlouho nezůstala, v roce 2010 si vzala Daniela Častvaje (44).

Foto: Profimedia.cz

Dříve než se Markétě Plánkové a Romanu Štolpovi narodila dcera, zjistil herec, že jim to dohromady nebude fungovat Foto: Profimedia.cz

Zažili jste ve svém okolí podobný rozchod? 

Reklama

Načítám