Prázdniny podle horoskopu: Blíženci si užijí road trip, býci potřebují luxus!

20. února 2019 22:13
Dovolená ušitá přímo vám na míru? Jaký prázdninový program by pro vás byl naprosto ideální prozradí vaše znamení zvěrokruhu!

Bavil by vás road trip s kamarádkou?

BERAN

Berany neuspokojíte tím, že je vezmete do Řecka, kde se budou týden válet a popíjet drinky. Chtějí dobrodružství a poznání. Ideální pro ně je vyrazit někam do přírody – cyklistika, vysokohorská túra, spaní pod stanem... Berani nejsou z cukru a něco vydrží a jestli se bojíte extrémů, vezměte je do exotiky, kde je na výběr velké množství výletů.

Horoskop Peníze v roce 2019: Budete příští rok na mizině nebo konečně zbohatnete?

Horoskop

BÝK

Klid, pohoda a luxus. To jsou synonyma ideální dovolené pro býky. Ideální pro ně je pobyt v pěti hvězdičkovém hotelu, kde si budou moci užívat místní kuchyni, drinky a služby klientům. Hlavně po nich nechtějte moc velkou aktivitu.

Zlozvyky podle horoskopu: Berani jsou hluční, blíženci nedají mobil z ruky!

Horoskop

BLÍŽENCI

Akční blíženci chtějí objevovat, poznávat a zažívat nové věci. Nevadí jim se během dovolené přesouvat na různá místa, protože toho chtějí objevit co nejvíce. Proto je velice baví roadtripy. A nutně ani nepotřebují návštěvu cizí země. Rádi se podívají i po rodné zemi. Blíženci zjrátka hltají nová poznání a je vlastně jedno, kde k tomu dostanou příležitost.

Jídelníček podle horoskopu: Co jíst podle znamení, abyste byli štíhlí a fit?

Horoskop

RAK

Pro raky je důležité být s těmi nejbližšími a kvůli své konzervativní povaze se rádi vracejí na stejné město. Klidně to může být letovisko u moře nebo hotel v horách. Odpočinou si ale i na chatě, kde mají čas na to být se svými rodinami a přáteli a nemusí vystupovat ze své komfortní zóny.

Horoskop na únor 2019: Co vás v příštím měsíci rozhodně nemine?

Horoskop

LEV

Lev miluje teplo a slunce, a to mu vlastně ke štěstí stačí. K tomu dobrá parta a je jedno, jestli je to dovolená na vodě nebo roadtrip po USA. Důležité je pro ně krásné počasí, teplo a sluníčko, takže zimní dovolenou na horách je moc nenadchnete. 

Sex podle horoskopu: Dámský speciál! S jakým znamením zažijí pánové top soulož?

Horoskop

PANNA

Klasické prodloužené víkendy po evropských městech jsou ideální dovolenou pro panny. Chtějí zkoumat na vlastní pěst, objevit místní jídlo a pití, bavit se s domácími a poznat, jak se žije jinde. Nejsou to žádní velcí dobrodruzi a zamilují si města jako Londýn, Vídeň nebo Paříž. Panny milují plánování a jestli vám nevadí nachodit za den desítky kilometrů, užijete si vy i panny ideální dovolenou.

Svatba podle horoskopu: Váhy se vezmou na zámku, blíženci připraví extra zábavný program!

Horoskop

VÁHY

Krása. To je hlavní slovo, které od dovolené očekávají váhy. Je jedno, jestli to bude víkend v Benátkách, chození po horách, válení se u moře nebo trávení času se svými nejbližšími na chatě. Váhy chtějí svůj klid a nepotřebují moc velké dobrodružství. Rádi se ke svému cestování vrací přes fotky a videa, které otvírají, když je jim smutno.

Den v měsíci, ve kterém jste se narodili: Co o vás prozradí? 3. díl (21.–31.)

Horoskop

ŠTÍR

Pro štíry je velmi důležitá historie, filosofie a náboženství. Chtějí objevovat místa, která na Zemi stojí už tisíce, klidně i miliony let a ne místa, která vybudovala současná generace. Štíři jsou velmi citliví a energie zajímavých míst na ně působí víc než na jiná znamení, rádi tak v podobných lokacích dobíjejí baterky. Z luxusní vily moc nadšení nebudou.

Den v měsíci, ve kterém jste se narodili: Co o vás prozradí? 2. díl (11.–20.)

Horoskop

STŘELEC

Střelci chtějí na dovolených poznávat, objevovat a nesedět na jednom místě. Mají neskutečné množství energie a milují adrenalinové zážitky. Se střelci se na dovolené nudit nebudete, ale je pravda, že to občas může působit až moc akčně. Rádi poznávají nové lidi, nevadí jim přiložit ruku k dílu a nemají problém se seznamováním. Proto klidně vyrazí cestovat sami.

Typy mužů podle horoskopu: Jací milenci jsou raci nebo vodnáři?

Horoskop

KOZOROH

Kozorozi jsou známí svou samotářskou povahou a ukazují to i během dovolených. Nevadí jim totiž vyrazit někam sami. Vyrážejí na sólo cestovatelské výpravy, během kterých poznají svět na vlastní pěst. Nesnáší ale organizování a plánování, chtějí improvizovat a ne se držet plánů. Kombinace vah a kozorohů se tudíž na dovolených úplně neslučuje.

Horoskop kariéra v roce 2019: Dostanete nabídku na práci snů?

Horoskop

VODNÁŘ

Exotika je pro vodnáře pravou destinací. Nechtějí trávit dovolenou na místě, kde už byli stokrát, chtějí vidět svět a cestovat a ideálně co nejdál. Nevadí se jim uskromnit a šetřit na vysněné místo klidně několik měsíců. A jsou pro každé dobrodružství – když už jedou, tak si to chtějí užíte se vším všudy.

Den v měsíci, ve kterém jste se narodili: Co o vás prozradí? 1. díl (1.–10.)

Horoskop

RYBY

Ryby milují vodu a je jedno, jestli je to rybník, jezero nebo oceán. S tímto živlem se cítí hned více odpočatěji a nemusí se ani koupat. Klidně zvládnou i horší počasí a umějí si užít jakoukoliv dovolenou. Nechtějí ale nic organizovat a být zodpovědní. Díky tomu se přizpůsobí a pojedou kamkoliv, jen když to bude řešit někdo jiný.

Velký horoskop na rok 2019: Co vás v novém roce rozhodně nemine?

Horoskop

Co ty na to?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 22:13 čtvrtek 20. června 2019. Anketa je uzavřena.

  • 27
    LOVE
  • 26
    SUPER
  • 25
    WTF
  • 25
    FAIL
  • 24
    OMG
  • 23
    LOL

Související

HLASUJTE V ÓČKO CHART