Získejte příběh kruté sedmileté holčičky

detske-zoubky-perex
Ačkoliv je Hanně už sedm let, stále nemluví a ani lékaři neví, zda mluvit opravdu nemůže, nebo zkrátka nechce. Suzette si namlouvá, že právě to stojí za jejich problémy s navázáním vztahu, jenže v malé hlavičce se honí mnohem krutější myšlenky.

Co se děje v dětské hlavě?

Suzette se nedaří navázat vztah s její sedmiletou dcerou, která nemůže – nebo nechce – mluvit. Už od jejího nejútlejšího dětství cítila, že ji Hanna odmítá. Suzette připadá, že ji její dítě nenávidí, a ta myšlenka ji děsí.

Alex nechce věřit své manželce, že se jejich dcera chová krutě a nenormálně. Je Hanna jen zlobivá holčička, jejíž chování pramení z vysoké inteligence, kreativity a snad i osobního kouzla? Nebo se opravdu snaží svojí matku zabít?

Silný a břitký psychologický román nové talentované autorky Zoje Stage nabízí více otázek, než odpovědí – a podrží si své tajemství až do šokujícího konce.

 

Dětské zoubky

Autorka: Zoje Stage

Vydalo: Edice Knihy Omega
Překlad: Lenka Petrášková
Počet stran: 360
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 2/2019
ISBN: 978-80-7390-851-5

Přečtěte si více o knize Dětské zoubky, kterou do soutěže věnovala Edice Knihy Omega patřící pod společnost Knihy Dobrovský. A prohlédněte si také několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Edice Knihy Omega vydává klasickou českou i světovou literaturu. V produkci nakladatelství naleznete také aktuální světové bestsellery severských, britských či amerických spisovatelských hvězd.

Společnost Knihy Dobrovský je rodinná firma, která se od jednoho stolku s knihami rozrostla na 32 prodejen po celé republice, ve kterých během roku pořádají desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy – autorská čtení, besedu nebo autogramiády. K tomu je pohání přes 1 milion spokojených zákazníků, kteří udělali radost sobě nebo někomu blízkému.

 

Ukázka z knihy

„Jestli mluvit odmítá… tak to vyžaduje jiného lékaře, než pokud mluvit nemůže.”
Suzette cítila, jak rudne. Jako by z ní někdo vymačkával život. „Já – my – nevíme co s tím. Už nemůžeme.“ Zalapala po dechu.
Lékař propletl prsty obou rukou a věnoval jí soucitný, pokřivený úsměv. „Behaviorální problémy můžou být stejně obtížně léčitelné jako ty fyzické, a možná ještě hůře.“
Přikývla na souhlas. „Pokaždé si říkám – dělám něco špatně?“
„Chápu, že je to pro rodinu náročné. Možná by se dalo zkusit… mohl bych vám doporučit dětského psychologa. Nedoporučoval bych psychiatra, alespoň ne dokud nebudeme vědět diagnózu. V tomto věku se příliš snadno předepisují léky a možná je to něco, co byste mohli společně odstranit.“ (str. 14)

 

Vyhrajte knihu Dětské zoubky

Suzette má stále dotěrnější pocit, že se jí její dcera snaží zbavit, ale její manžel Alex tomu odmítá věřit. Tak rafinované nástrahy a detailně promyšlené tahy by totiž od sedmiletého dítěte nikdo nečekal, a navíc s otcem Hanna vychází skvěle. Dotáhne Hanna svůj plán do konce, nebo se Suzette podaří okolí přesvědčit, že jí jde skutečně o život? To si přečtěte v mrazivém debutu americké spisovatelky a bývalé filmařky Zoje Stage.

Ve spolupráci s Edicí Knihy Omega patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Dětské zoubky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dětské zoubky
probíhá od 22. února do 7. března 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 psychologické romány Dětské zoubky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDětské zoubky

Stage, Zoje

Edice Knihy Omega, 2019

Napsat komentář