Satirický seriál České televize ukazuje, že ne všude se v Česku žije snadno a ne každý se má dobře. I dnes velmi obsazovaný a oblíbený herec Martin Hofmann se totiž ocitl v hledáčku exekutorů. „Už bych to velice nerad zažil znova. Vím, že se vždy pokusím udělat všechno pro to, abych se znovu nedostal do závažných finančních situací, exekucí,“ prozradil herec před pěti lety v rozhovoru pro Divadelní noviny.

„Exekuci už nechci. V tomto ohledu jsem, doufám, vyškolen,“ dodal Hofmann. Od té doby ušel obrovský kus cesty a daří se mu, nedávno dokonce točil reklamu ve Velké Británii.

Mnohem hůř je na tom jeho seriálový parťák Godla, který se ocitl v dluhové pasti. „Skoro všechno, co jsem vydělal za natáčení seriálu, padlo na dluhy. Popravdě nevím, na jaké dluhy to šlo, je to strašně nepřehledné a já nevím, co a komu platím,“ svěřil Blesku Zdeněk, který má na krku 21 exekucí a dluží částku blížící se milionu korun! Jako na smilování proto čeká, až od 1. června vstoupí v platnost insolvenční novela, kterou už podepsal prezident Zeman (74).

Sebrali mu i auto

Z honorářů za roli Franty si Zdeněk pořídil automobil, ze kterého se radoval nejen on, ale celá rodina. „Radost netrvala dlouho. Přišel exekutor a zabavil mi ho. Nebylo to žádné super přepychové auto. Byla to obyčejná fabie, ale já z ní měl radost,“ posteskl si Blesku Godla, kterému by se vůz hodil i kvůli práci.

Fotogalerie
67 fotografií