4 kluby, které chtěly získat Vladimíra Daridu. Hertha však řekla NE!

Jeden z nejlepších českých fotbalistů současnosti nehraje. Vladimír Darida v Herthě Berlín leští lavičku náhradníků, vedení klubu ho však jinam nepustí.

Fotbalista roku 2017 není v dobré situaci. Hertha staví jeho konkurenty, jenže Darida má v Berlíně smlouvu až do roku 2021 a vedení klubu nechce o jeho odchodu ani slyšet. Zájemci by se přitom našli. Čtyři kluby, které ho chtěly získat do svých řad, najdete v následujících kapitolách.

Pokračování 2 / 5

Fenerbahce SK

Vladimír Darida Herta 2.jpg

Jeden z nejslavnějších tureckých klubů neprožívá dobrou sezonu. Fenerbahce je aktuálně patnácté a hraje o přežití v nejvyšší soutěži. Bohatý klub, za který nastupuje například Martin Škrtel nebo Roberto Soldado, má přitom úplně jiné ambice. I proto chtěl přivést Daridu, transfer se však nedotáhl do zdárného konce.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 3 / 5

CD Leganés

Vladimír Darida ČR.jpg

Daridu lákalo i Španělsko. Zájem o něj projevilo Leganés, které je v aktuálním ročníku La Ligy třinácté, šest bodů od sestupu.Tým, jenž své domácí zápasy hraje na Estadio Municipal de Butarque, má čistě španělskou záložní řadu. Darida to však nezmění.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 4 / 5

Udinese Calcio

Vladimír Darida Herta.jpg

V Udinese mají s českými fotbalisty dobré zkušenosti. Loni tam působili Jakub Jankto s Antonínem Barákem. Jenže první z nich zamířil do Sampdorie a druhý letos moc nehraje. Italský klub chtěl přivést i Daridu, ten ale českou kolonii v Serii A nakonec nerozšíří.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 5 / 5

Raya Vallecano

Darida 3.jpg

Další za španělských klubů, který kroužil okolo Daridy. Vallecano je na tom hůř než Leganés, v tabulce je předposlední a shání posily na boje o záchranu. Kouč Michel si vyhlídl i Daridu, jeho kroky ale do Španělska nyní nepovedou.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud