Návrat legendy v Kladně přilákal fanoušky, sám Jágr byl po domácí premiéře spokojený

Jaromír Jágr se v pondělí přesně po roce a dni vrátil na led v soutěžním zápase, ve středu zase poprvé nastoupil k domácímu utkání této sezony. Jeho návrat, který olympijský vítěz z Nagana ozdobil dvěma asistencemi, přilákal na kladenský stadion i fanoušky, kteří by se jinak na prvoligový hokej nevydali.

Kladno Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr v akci s kotoučem

Jaromír Jágr v akci s kotoučem | Zdroj: ČTK

„Jsem Kladeňák, takže se jdu podívat na Jágra a na Plekyho,“ říkal jeden z kladenských fanoušků a přiznal, že kdyby Jágr do utkání proti Ústí nad Labem neměl nastoupit, na stadion by nedorazil.

Přijdou mraky lidí, těší se v Třebíči. Návrat Jaromíra Jágra zvedá zájem fanoušků

Číst článek

„Proti těm mladým je pomalejší, to je pravda, ale na druhou stranu na sebe zase kvalitní protihráče naváže. Těžko se odděluje od puku, to jsou jeho přednosti. Dovede se trefit, dovede přihrát,“ řekl fanoušek, který naopak chodí na kladenský stadion pravidelně, i když se třeba ikona českého hokeje na ledě zrovna neobjeví.

Nakonec vidělo Jágrovu premiéru na domácím ledě v této prvoligové sezoně celkem 3831 diváků. Sedmačtyřicetiletý Jágr patřil k nejaktivnějším hráčům, odehrál skoro 18 minut a bavil především spoluprací s další hvězdou v kladenském dresu Tomášem Plekancem.

„Jsem spokojený, že jsme se udrželi ve třetině, když jsme potřebovali, což je důležité. Uvidíme, jak půjdou další zápasy, ty důležité teprve přijdou. Ale věřím, že budu lepší a lepší,“ říká Jaromír Jágr, který svůj první domácí zápas v sezoně ozdobil dvěma asistencemi.

Jakub Kanta, tat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme